dekorativni kamen

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
V hiši imam 3 oboke. Moja bejba si je zamislila, da bi imela rada z notranje strani in mogoče še malo iz strani nekaj v smislu dekor kamna. Ali obstajajo kakšne imitacije iz drugih (lažjih in upogljivih) materialov, da se to preprosto samo nalepi?
confused-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Saj vem da ti ne bo pomagalo, ampak vseeno. Babe so nore na krivine, tipi pa kasneje ugotovijo da to pomeni vse cene x3.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Pravzaprav obstaja menda pravi kamen. Rezan na tanke rezine in nalepljen na fleksibilno plastično podlago (ne mene vprašat kako to izgleda). Ravno predvčerajšnjem sem imel v rokah eno revijo z reklamami (same reklame/oglasi podjetij) in mi je tole palo v uč. Ampak tale trenutek nimam pri rokah revije, imena firme si pa itak nisem zapomil ...
Jutri, če ne bo kdo od sotrpinov hitrejši.

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Saj vem da ti ne bo pomagalo, ampak vseeno. Babe so nore na krivine, tipi pa kasneje ugotovijo da to pomeni vse cene x3.
It`s so true..
jezen.gif

Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Pravzaprav obstaja menda pravi kamen. Rezan na tanke rezine in nalepljen na fleksibilno plastično podlago (ne mene vprašat kako to izgleda). Ravno predvčerajšnjem sem imel v rokah eno revijo z reklamami (same reklame/oglasi podjetij) in mi je tole palo v uč. Ampak tale trenutek nimam pri rokah revije, imena firme si pa itak nisem zapomil ...
Jutri, če ne bo kdo od sotrpinov hitrejši.

hmm..to bi me pa res zanimalo - tanka plast pravega kamna nalepljenega na trak..o ceni pa raje nočem slišati
uf-1.gif

zmaga.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Pozabu ..
Drugače pa imaš itak na razpolago nalepke/tapete s praktično kakršnim koli vzorcem - tudi vzorcem kamna. Poglej po Bau hišah...

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Ja, obstaja pravi kamen nalepljen na na neko umetno maso. Predstavljen je bil recimo tudi na sejmu Dom - zastopnik Marnit d.o.o. iz Hoč. Je pa cena okoli 50 € /m2. Zgleda pa zanimivo in do določene mere se ga da upogibati...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
V hiši imam 3 oboke. Moja bejba si je zamislila, da bi imela rada z notranje strani in mogoče še malo iz strani nekaj v smislu dekor kamna. Ali obstajajo kakšne imitacije iz drugih (lažjih in upogljivih) materialov, da se to preprosto samo nalepi?
confused-1.gif

Čopič ji daj v roke pa naj si ga nariše, ali fototapeto.

Za to modno muho folk zmeče še pa še denarja, bajta pa brez izolacije ponavad.
bonk.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.135
198
63
..pa za 4 slojna okna ane numy?
deokorativni kamen je prav super zadeva. seveda v mejah normale.
pa ne tiste fototapete..oz podobne zadeve

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
confused-1.gif

Te zadeve trži in zastopa Blažič:

http://www.blazic.eu/docs/kamniti_furnir_stone_veneer.pdf

Pa ne me vprašat, kakor se dela s tem, ker še nisem poskusil, le oči sem napasel na kuhinji oblepljeni na ta način...