Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
da ne odpiram nove teme zaradi tega. vedno znova se mi dogaja, da kliknem na link "pojdi na neprebrano sporočilo" oz nekaj takega piše. pa me vrže na drugo stran, namesto na npr petnajsto.
kot predhodnjik, tudi jaz ne bom odpirala nove teme...
se mi pa dogaja da naprimer preberem vse strani v temi, in če grem ponovno na prvo stran teme mi kaže XY neprebranih sporočil z oznako novo...
Hm, lahko tudi da je zaradi oglasov... ToboAds namreč upgrada sisteme te dni (dobil pred časom mail), meni jih čudno prikazuje, včasih sploh ne, včasih v prevelikem okviru.
Citat: Uporabnik Sandrca pravi:
kot predhodnjik, tudi jaz ne bom odpirala nove teme...
se mi pa dogaja da naprimer preberem vse strani v temi, in če grem ponovno na prvo stran teme mi kaže XY neprebranih sporočil z oznako novo...
Glavna stran kot prva stran foruma ? Potem pa v stolpcu "Zadnje sporočilo" klikneš na ime teme ?
Tam te vrže na zadnje sporočilo (tako kot tudi piše v imenu stolpca), tako da je po eni strani pravilno, po drugi pa nepraktično.
Še ena različica omenjene napake (na primeru teme o moških = mehkužcih):
če temo moderator premakne nekam drugam te klik na temo na naslovni strani foruma ne vrže več na zadnji neprebrani post ampak na čisti začetek teme.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.