Darilo za RD!?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kaj kupiti osebi (moškega spola) za rojstni dan? Star je okoli 28 let. Problem je v tem, ker v materialnem smislu ima praktično vse. Pripravljen sem odšteti med 0,01€ do 100,00€ MAX!
Hvala za predloge!

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
če je računalniški tip, je kaj od opreme praktično vedno dobrodošlo... kak usb ključek recimo? Paketi dvdjev mislim da niso več "in", lahko pa tudi, za prilogo
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Vprasaj kaksno zensko (njegovo recimo ce jo ima) kater moski parfum ful disi pa ga kupi. Tega ni nikoli dovolj, sploh kaksni ki res disijo se jih hitro porabi. Jaz tako recem vsem za rojstni dan da mi kupijo kaksne parfume hehe take bolj fancy
tongue-1.gif

LP

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ma, dej no.

Da dedec kupi dedcu parfum?

Ajd, ženska dedcu. To se mi zdi OK.

Ampak dedec dedcu?

Ne bi tega pretirano svetovala.
wink-1.gif

Na vprašanje - meni je najbolj všeč tisti predlog za balon, ali pa karte za kakšen adrenalinski park. Sploh vse športne variante (če je tak tip).
(če pa vrtnari, pa kompet orodja...
tongue-1.gif
).

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Mi mamo galerijo, sicer smo zlo malo noter zadnje čase, ampak vsake tolko še pride kdo kaj naročit, največ se itaq prodajajo stvari po naročilo. Predlagam karikaturo tega moškega na majčki...nariše se njega s kakšnim rekvizitom, odvisno kaj počne v življenju.
Vsem se to dopade. Lahko kakšen vzorec na zs, tako na forum pa ne morem pošiljat, ker se ljudje prepoznajo... Dragi to nariše tak, da se nemreš načudit.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Maš na mailu....

prlimaj na net kakšno karikaturo sebe ali dragega. tebe tako ali tako cel alter ze pozna, dragi pa se lahko malo zrtvuje za dobro reklamo
smirk-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Najboljše da kupiš darilni bon za 100€ za (Bigbang, Merkur, oz. kaj podobnega ) zraven pa (če pije pivo seveda) še najmanj en 6pack pa je :)

Tako prakticiramo mi v družbi s kolegi, ko itak ne veš kaj bi komu kupil, ker večinoma imajo kolegi že vse ... tako da si potem sam nabavi v Merkurju, če kaj potrebuje za dom, al v bigbangu če mu kaj manjka za PC in podobno.

Lahko pa mu kupiš en kg zlata :) Bo bolj vesel. Ploščica je velika kot majhna čokoladica, cena pa je cca. 18700€
cool-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
praŠaj kakŠno Žensko (njegovo recimo Æe jo ima) kater moŠki parfum fuLL diŠi pa ga kupi. Tega ni nikoL dovoLj, sploh pa kaki, ki res diŠijo se jih hiTro porabiI. Jaz tako reÆem Fsem za rojstni dan, Da mi kupijo kakŠne ParfEme hehe take boLJ fEncy
tongue-1.gif

LP

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
KSZ

Tukaj se želim zahvaliti uporabnici tinekr. Pri njej sem naročil majico s karikaturo slavljeneca. Zadeva je izpadla maksimalno dobro ter izvirno. Zraven je še priložila darilo.

Tinekr hvala.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne, to ni tisk ampak s čopičem poslikane majčke. Riše jih moj dragi v okviru galerije, ki jo imamo. Lahko pa pošljem vzorček majčke enega prijatelja, ni problema. Vsaka majčka je unikat.
LP,T.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
lahko meni na ZS

p.s. mislim da je kar nekaj takih ki bi to radi videli.....če se ti gre za reklamo objavi kaksno fotko tukaj gor...bo še najbolje

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Mene tudi zanima, naslednjo soboto imamo 50 letnico potem še naslednjo pa 70.