Danes me na krožniku/mizi čaka ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hum, dobra ideja. Samo namesto testenin bo divji riž.
tongue-1.gif

Hvala za idejo.

EDIT; nič ne bo ker se mi ne da delat. Grem po pico.
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz bom delala nekaj s puranjim filejem. Samo še ne vem, na kak način naj ga pripravim. Ima kdo kakšen predlog oz. recept?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Jaz bom delala nekaj s puranjim filejem. Samo še ne vem, na kak način naj ga pripravim. Ima kdo kakšen predlog oz. recept?

Al pa rukni na žar, pa kak dobr krompirček zraven naredi. Pa še mene pokliči, ko bo južna, ker bolj, ko prebiram tole teme, bolj lačen ratujem...
redface-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Puranji zrezek; nared ga v sirovi omakici, zraven pa njoke. Ali pa po pariško, dunajsko, okol njega navij slanino in ga potem obleci v drobtine... Lahko ga nadevaš s šunko in sirom, pa imaš cordon bleu...
Ali pa narežeš na trakove in narediš pikantno omakico z zelenjavo in feferoni, zraven pa riž. Ali pa kakšno solatko s testeninami morda...

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
ne delaj v poletnih dneh pariškega pa dunajca ... raje v omaki ... treba mal pazit na kilogramčke
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ah kaj me briga, js jem kar čem in kar mi zadiši
grin1.gif

Sicer sem pa že nekje napisala, da imam raje pet kil preveč pa jem to, kar hočem kot da bi mogla kr naprej pazit na to, kaj jem in se pri tem odrekat vsem najljubšim jedem. Pha. Hedonizem na prvem mestu
grin1.gif
.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kuham omako za testenine. Multipraktik sem; hkrati lahko delam na compu, kuham omako, pijem kavo, kadim čik, pišem sms, sodelujem na forumu...

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
no ja, ta čik glih ne paše zraven kuhe, ampak pustmo to

danes bodo verjetno lignji na žaru

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
zraven tebe verjetno paše, to je itak tvoja stvar, če kadiš ... ampak v kuhinjo pa ne paše
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ma sej ne kadim ko kuham. Pol se usedem v jedilnico in prižgem enega, al pa grem na balkon, da se mati ne jezi zaradi vonja v zavesah.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
jaz sem imel včasih (ko sem imel še urejeno družino
grin1.gif
) vedno zmrznjene morske sadeže iz ribarnice, ne tiste iz trgovine, kjer prodajajo 90% narezanih ostankov lignjev ampak tiste prave, školjkice, repke rakcov, . . . .
Na olivnem olju sem samo na brzino česenček popražil, dodal zgoraj navedeno zmrznjeno zadevo, včasih malce paradajza, belega vinčka in malo pokuhal, dodal pol kile špagetkov in to je blo to. . .

Sicer sem pa danes zmazal pasulj s klobaso
tongue-1.gif
v naši kantini

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
včeraj jedla testenine z bučkami (jih je bil poln vrt), tako da danes ne bi spet testenin. mogoče morska rižotka

hvala vseeno za nasvet

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.