Daljinec za garažo

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
lp, evo da opišem problem. Imamo dvoje garažna vrata s pogonom lift master 600, star 10 let. do sedaj bp. Danes zjutraj pa ne morem odpreti nobenih vrat z daljincem. Imamo 2 daljinca, oba sprobal, menjal baterije, ponovno programiral daljince, se ne odzivata. Malo čudno se mi zdi, da bi crknila oba hkrati ali da oba pogona crkneta. Servis naročen, vendar so na kolektivnem dopustu, tako če imate še kak predlog, da zadevo drugače rešim. Odpiranje vrat brez daljinca deluje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
poklici serviserja ki ni na dopustu. ocitno je tezava v sprejemniku na vratih...

verjetno bi znal popravit tud kaksen finoelektricar...

Nazadnje urejeno:

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Nekaj podobnega se je meni dogajalo pred leti, ko so daljinci 'štrajkali'.
Razlog je bil v delovišču nekaj 100 metrov stran, kjer je delavec uporabljal brezžično vodenje dvigala.
Enkrat pa mi ni deloval nobeden od daljincev, tudi tisti za avto ne- Takrat je bila napaka v skoraj iztrošeni bateriji vremenske postaje, ko sem to odstranil je bilo vse OK.
Morda lahko kaj pomagajo te moje izkušnje.

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Danes po parih dneh je pa en pogon začel občasno delati. Vendar dela samo na enem daljincu. Kupil se dve novi bateriji, vendar brez uspeha.

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Citat:
Uporabnik Smajo pravi:
Danes po parih dneh je pa en pogon začel občasno delati. Vendar dela samo na enem daljincu. Kupil se dve novi bateriji, vendar brez uspeha.

meni je enako delalo.potrebno bo menjat en čip na sprejemniku.