Daljinc ne dela

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Danes sem po dolgem času rabil drugi ključ od avta.

Problem je, ker na daljinc ne odklepa/zaklepa skratka ne dela. Baterija je zgleda uredu, saj lučka v daljincu veselo žmrka ko pritisneš tipko.
Če so kdaj kej na servisu spreminjal ne vem, zanima pa me, kaj narediti da bo to funkcioniralo. Odklepanje na roke in vžig sta delovala brez problema.

Avto Škoda Octavia II letnik 2007

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.654
113
Daj za začetek rastavi oba daljinca in zamenjaj baterije......lučka gori tudi če je baterija prešvoh da bi odklenila avto!

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Pišuka, a je kakšen nasvet kako to naredit, da ne bo ohišje ključa tako kot z tretje soške fronte.

Po nasvetih iz servisne knjige (šraufenciger z ozko konico) men nikako ne rata predvsem zato, ker ne bi rad celga ohišja zbil.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Pišuka, a je kakšen nasvet kako to naredit, da ne bo ohišje ključa tako kot z tretje soške fronte.

Po nasvetih iz servisne knjige (šraufenciger z ozko konico) men nikako ne rata predvsem zato, ker ne bi rad celga ohišja zbil.

si locil kljuc od dela s tipkami? ne rabis nobenih finih predmetov, samo cuknes in gre na dva dela. potem pa imas toliko lukenj da preostalo plastiko razstavis brez vidnih poskodb.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ma klinc, men to ne rata narazn dobit. Cukam, vlečem, svašta delam pa se še skp drži in en in drug ključ. Grrrrrrrr

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Najprej preberi v knižici ,če obstaja možnost da uskladiš kodo kluča z avtom.

Jaz imam na astri naprimer tako da moram dat kluč v klučavnico ,potem dam kontakt in pritisnem gumb za odklepanje ali zaklepanje in potem mi daljinsko deluje...za mondeota vem da moraš 4x kluč obrnit v kontakt in nazaj na hitro in potemstisnit bilo kateri gumb...pa še je takih varjant.

Mogoče je to to....probaj.