Dakota 20 problem z kartami

podmornik

Pripravnik
28. mar 2008
55
0
6
blizu Nanosa
Kupil sem Garmin Dakota 20 z firmware 4.50. Na Mapsource 6.15.7 sem naložil adriaroute 3.0, adriatopo 2.21 in CN Europe 2010.20.
Vse se odklenil z key....... glede na ID map, nato pa preko mapsourca preselil na dakoto. Ko nato prižgem Dakoto, mi javi, da ima težave z odklepanjem kart????
Kaj je narobe?

lahko odgovor tudi na ZS.

Hvala!

I

Izbrisan uporabnik #488

Karte niso pravilno odklenjene, čeprav se zdi da so, poiskati moraš namreč "pravi" Mapsource.

podmornik

Pripravnik
28. mar 2008
55
0
6
blizu Nanosa
No,ja, čeprav odgovori niso ravno s prstom akzali na rešitev sem se s pomočjo drobtinic preko alter postov in pomoči strica Googla prebil do informacij in potrebnega programja za predelavo map na ustrezne.....

sedaj zadeva deluje kot mora

Morda, pa si to hotel Snecer, da se folk malo samoizobražuje in pride do kakšne rešitve sam, hehe

lp

I

Izbrisan uporabnik #488

Tu se ne sme direktno pisati o crackanju in piratskih zadevah.

To menda veš, da se lahko na dakoti img datoteke poimenujejo poljubno?
adria.img , atopo.img itd...
Tako da lahko namestiš kar celo kopico map in jih ne rabiš združevati v Mapsourcu.

podmornik

Pripravnik
28. mar 2008
55
0
6
blizu Nanosa
O kartah nisem vedel, hvala!

Za vse uporabnike oz. nove kupce Dakote 20. V kolikor se vam zgodi, da vam po vključitvi Dakota mrkne (zatemni), je to kriv software. Po naložitvi zadnje verzije Dakota deluje kot mora. Navodila za nalaganje software najdete na internetu.