DAKAR 2010

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ste pa pizde, vsak drek od športa porajtate, da bi pa kdo kakšno spodbudno besedo za Stanovnika reku, to pa ne... banda
smirk-1.gif

Ni ga več. Opereran bo. Mu bo vsaj material za drugo leto ostal. Če mu že prst ni
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja pa ti odpri, saj forum sestavljajo uporabniki in ne modi ter admini
evil.gif

Kaj pa je bilo sploh? Se je zlepu? Polomu?

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Kopirano iz f1 magazn

Miran predčasno zaključil

Miran Stanovnik ne bo nastopil na 4. Etapi letošnjega rallya Dakar in sicer zaradi resne poškodbe leve roke.

Med današnjo hitrostno preizkušnjo se je resno poškodoval Miran Stanovnik, saj si je poškodoval prstanec leve roke. Stanovnik je štiri ure po prihodu v cilj današnje etape dejal: »Pri hitrosti trideset kilometrov sem na enem izmed zavojev zapel v vejo. V rokavici se mi je nabrala kri, ugotovil sem, da imam razmesarjen prstanec na levi roki.«

Stanovnik je sicer etapo končal na dvajsetem mestu, a z vrtoglavico in kurjo kožo. Na cilju so Mirana na hitro operirali in mu zašili prst, a zdravniki mu nadaljevanja ne dovolijo v takšnem stanju, zaradi tega se vrača v Buenos Aires.

Ko bo Miran iz La Rioja prišel v Ljubljano, mu bodo operirali prst in tako se bo končala njegova letošnja pustolovščina po južni Ameriki.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
»Pri hitrosti trideset kilometrov sem na enem izmed zavojev zapel v vejo. V rokavici se mi je nabrala kri, ugotovil sem, da imam razmesarjen prstanec na levi roki.«

.. samo sreča da ni bil mezinec na nogi, potem bi šele bilo hudo!
cheer.gif

Sicer pa a ni to nek "vzdržljivostni" preizkus vozila in voznika? Jebemu mast pa tak puščavski lisjak če mora zaradi sredinca na roki domov!
10.gif

Drugače pa mu želim prijetno okrevanje!

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Kakor vem mu je medicinska ekipa prepovedala in ne odsvetovala nadaljno udeležbo na rejliju, zato tvoj komentar ni ravno na mestu.....

Razmesarjen prstanec pa pomeni, da je imel odprt zlom prsta in ena od zlomljenih kosti se mu je zarila nazaj v dlan..... za silo je bil operiran takoj po etapi.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Sej so malo nori oz. moras bit da gres tja. Sem zadnjic na eni tuji tv gledal reportazo ene angleske ekipe. Tip je imel eno roko polomljeno, drugo spahnjeno in je prevozil al 400 al 800 km, ne bom trdil. Skratka, kapo dol. Stanovnik se pa zdi kul decko in skoda zanj.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Stanovnik se bo drugo leto vrnil. Vsako leto se bo vrnil. Pa če vsakič izgubi en prst
grin1.gif