Da Šov

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pogledal en izsek na FB, da vidim kaj za eno čudo je to in si mislim
stupid-1.gif

Grem zdaj še Vid in Pero šov preverit, da vidim če lahko gre še bolj v poden...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a ameriške komedije na isti način pa lahko gledaš a?
domnevam, da ta vložen smeh je v bistvu tisto ko naj bi se dogajalo v studiu gledalci pa se smejejo, ko se prižge lučka za smeh' ne vem kakšen šov to sploh je ampak isto sranje ima 90% ameriških komedij, ko ne veš kaj naj bi bilo smešno.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Sm mislu, da je to že prezvečeno, ampak naši so šele dobro zaštartal s tem sranjem.
Trenutno je ene 5 tedenskih podobnih odaj na sporedu, ampak za moj okus ni ena ne vem kaj, pa ne vem, mogoče smo pa razvajeni in nam ni več do tega posilenega šova?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik skala pravi:

Ne. Še posebej pri Prijateljih je ta smeh nagravžno tečen. Ampak Prijatelji so vsaj smešni, to pa ni.

Citat:
Uporabnik skala pravi:
domnevam, da ta vložen smeh je v bistvu tisto ko naj bi se dogajalo v studiu gledalci pa se smejejo, ko se prižge lučka za smeh' ne vem kakšen šov to sploh je ampak isto sranje ima 90% ameriških komedij, ko ne veš kaj naj bi bilo smešno.

Ni, posnet smeh je, ker je pri vseh 'smešnih' stvareh popolnoma enak.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:

Ne. Še posebej pri Prijateljih je ta smeh nagravžno tečen. Ampak Prijatelji so vsaj smešni, to pa ni.

Citat:
Uporabnik skala pravi:
domnevam, da ta vložen smeh je v bistvu tisto ko naj bi se dogajalo v studiu gledalci pa se smejejo , ko se prižge lučka za smeh' ne vem kakšen šov to sploh je ampak isto sranje ima 90% ameriških komedij, ko ne veš kaj naj bi bilo smešno.

Ni, posnet smeh je, ker je pri vseh 'smešnih' stvareh popolnoma enak.
povdarek na naj bi se dogajalo.
mogoče se je včasih tudi dogajalo. samo vjretno je posnet smeh malo cenejši.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Takole je v ZDA.

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/Vf62VO1ZYwk&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/Vf62VO1ZYwk&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Tole pa je razlika.
zmaga.gif

Avdič mi gre na živce že ko ga vidim, kaj šele ko začne govorit s tistim posiljenim smehom in nizkocenovnim humorjem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, tale avdič res pada čedalje bolj nizko... mislim, a ne zna drugega počet v življenju, s čimer si ne bo delal sramote?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
je znal:) dokelr ni začel fušat na radio94 če se nemotim(al robin?)

drugač pa da-šov ni nek presežek...na nivoju zadetek v petek (ok zadnji je celo imel nekaj zabavnih točk...)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Če notri vključiš uporabnika Dinotti in njegovo trolanje po YT, potem veš, da je oddaja v totalnem kurcu.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.132
11.220
113
čeprav baba v faco zgleda vedno bolj obupno in bebavo... škoda, včasih je delovala simpatično.

drugače pa dobro in na nivoju narejen "šov"

avdič in ostalo sranje pa...resno me zanima kdo to sploh spremlja?

D_K

Guru
24. sep 2007
3.078
852
113
Meni se pa zdi da se je osenarca poboljšala...
Drugače pa na celo našo pop-tv-kulturniško sceno in stanje v državi...
Vedno več imamo iger in vedno manj kruha.

Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Meni se pa zdi da se je osenarca poboljšala...

Zanimivo, to menim tudi jaz. Ne vem sicer, kako je do tega prišlo
tongue-1.gif
, ampak se mi zdej bolj dopade.
Pa tudi oddaja je nekako gledljiva (napram ostalem šrotu). Resda je to samo IMO, ampak ...tudi to neki šteje, a ne?
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Meni niti malo...

še posebej ko mora najlažja navodila na svetu za igro razlagati 5x ... pa une ženske še kar ne razumejo.

Recimo v prvem ali drugem delu je bila naloga, kako daleč "plune" žogico za golf.
In jo je un mali voditelj čist spotoma nekaj čez 4m.
No in potem je rekla Osenarca, da stavijo kako daleč bo zmogel njihov dragi ...

In 1 žeton predstavlja 25cm...

in seveda brithne ženske dajo gor 4-5 žetonov ....
Pa jim je vsaj 3x povedala da je 1 žeton 25cm...4 žetoni 1m ....

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Tudi meni ne. S svetlobno brzino menjam kanal, če jo pomotoma vidim. Enako z "zadetkom v petek".

Meni je edino DA gledljiv. Res pa še nisem pogledal celega od začetka do konca... Mi pač sede njegov tip humorja. Recimo Monty Pythona ne prenesem