Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Pravkar sem nadgradil star paket v paket ŠE VEČ, se prijavil v D3GO, pa sem kar malo razočaran nad ponudbo programov... Ni namreč Pop tv-ja niti Kanala A.
A ni to malo čudno, saj te dva programa loviš tudi s sobno anteno.
Govorimo če uporabnik ima mobilno telefonijo ter nima fiksnega priključka.Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Pravkar sem nadgradil star paket v paket ŠE VEČ, se prijavil v D3GO, pa sem kar malo razočaran nad ponudbo programov... Ni namreč Pop tv-ja niti Kanala A.
To ni res pop tv in a kanal sta vključena v D3GO in tudi v paket še več.Programi pa niso odvisni samo od mobilnega paketa temveč tudi od stacionarnega paketa.
Saj D3GO lahko gledaš tudi če nisi uporabnik mobilnega paketa.
Nikjer ni bilo napisano,da nima fiksnega priključka.Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Govorimo če uporabnik ima mobilno telefonijo ter nima fiksnega priključka.
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
So se zgledovali po Telekomu, kjer naročnikom mobilne telefonije dela v Twinu točno 0 programov
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:Presenetljivo da so djabe programi SportKlub in Šport TV.
Citat:
D3GO dela pri vseh operaterjih in wifi-jih.Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Kolikor vem tale osnovni D3GO za mobilne naročnike, dela samo v Telemachovem omrežju pri drugih operaterjih in na na wifiju pa kolikor vem ne dela.
Sicer pa briga me, ker TVja res ne gledam, nekaj športnih prenosov letno, ostale neumnosti, me pa dokler bom še lahko normalno hodil, niti najmanj ne zanimajo.
Par dni nazaj sem komaj ugotovil, da imam eno TV izklopljeno iz elektrike in anten še od lanskih poletnih neviht