KSZ.
Itak mi nikol nebo jasno, kako lahko pijete to kislico. Rad kresnem kak deci dobrega refoška k kakemu stejku, mogoče kak
kozarček srebrne kot aperitiv, kak dober traminček, al pa muškat, kak sladek refošk zvečer ob filmu, ampak da bi pa si cviček
nalil, ni šans, si raje natočim kozarec mleka.
Cviček, če že nimajo druga, ga obvezno mešam s fanto, tako je čist kul za pit, ampak še vedno ga miš-maš preseka.
Cviček je revno in pusto vino, nevem zakaj bi ga človek sploh hotel piti, ker ni druga kot kisel, naslednji dan pa glava kot bojler.
Sam sem med alkoholnimi požeruhi, jaz se od te svinjarije niti nemorem orng napit, tako nafajhtam se, da bi se ga pa na kaki
žurki čist odklopil pa mi ne rata, edino če bi jih na uro 5 eksal pa 5 počasi srebal, pol ja, nazadnje vem da sem šel ob enih domov,
ker me zadeva ni primla in sem postajal mačkast in glavobol se je pričel, a vbistvu sploh nisem bil nažgan.
Pravi dedi pa itak od vin pijejo samo prava rdeča vina ala refošk, kak dober merlot, ti razni hyundaii med vini meni ničkaj ne dišijo,
kot pravim, raje pol vzamem brezalkoholno pivo, tisti okus ni tako zjeban kot pa kislica, s kater si bi lahko solato zamešal...