Čudne kombinacije

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Torej, kaj je za vas normalno in za druge čudno, da kombinirate skupaj?

Npr.
- cedevita v mleku
- kruh, kisla smetana+marmelada (kar je sicer čist ok, ampak se vedno najde kdo ki se vtakne v to)
- sladoled s kruhom pomazat
- kava s soljo namesto sladkorja (no shit)
- margarina na kruhu, posuta s kakavom (baje pride kot Nutella??)

In še in še...

Ajde da vas vidmo
evil.gif
 

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
- kruh namazan z maslom, pašteto in marmelado
ni moja pogruntavščina , baje je odlično, sam nikoli probal ( so pa to jedlji mulci pri tabornikih, ko sem bil še jaz mali )

- jajca s pašteto narejeno na bučnem olju
tudi ni moja pogruntavščina, je pa kar dobro

- kumarčna solata z mastiko ( mastika je eno žganje podobno uzu z janeževim okusom )
makedonska zadeva... za moje pojme ni za prebavit
 

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No, meni se ljudje čudijo ker:
- jem Gavriloviæ pašteto s sirom in kumaricami
- pečem jajca na bučnem olju ( ni zdravo, je pa peklensko dobro)
 

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
zame je recimo pravi sendvič sir-meso-sir ali pa meso-sir-meso. ( brez kruha seveda ) tu malo strižejo z ušesi amapk meni je to všeč
 

Mladinec

Fizikalc
11. jun 2009
316
26
28
Ptuj
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
zame je recimo pravi sendvič sir-meso-sir ali pa meso-sir-meso. ( brez kruha seveda ) tu malo strižejo z ušesi amapk meni je to všeč

Itak, kruh je v sendviču samo zato, da nimaš rok mastnih.
aplauz.gif
 

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

- pečem jajca na bučnem olju ( ni zdravo, je pa peklensko dobro)

ZAKON fruštuk! Eden mojih najljubših, sem sit do kosila, pa še takrat malo pojem
smile-1.gif


Jaz temu pravim "Tekoča kura meso" ;

Za dve osebi pripravljam:

- 5 tekočih kur
- 75g paštetke (3x mala argetka)
- pljunek mleka
- 3 žličke bučnega
- rdeča paprika (mleta)
- kajmanski poper
- sol
- 3 žemljice (al pa toast zaj ko je recesija)

Jajce ubijem v skleto, not inštaliram argete. Z vilco posekam podolgem in počez da se pašteta dobro
porazdeli, dodam vodo od krave in še enkrat zasučem zadevo. Na šporhetu se mi že segreva olje,
polijem zadevo not, zadekam z streho posode in na polovičnem ognju pustim zadevo ene pol minutke.
Odprem premešam zadekam. Ponovim postopek ene 5x, tok da se zapeče da več ni tekoče.
Nato to "omleto" fliknem da velik velik taler katerega sem že posipal z rdečo papriko, dodam sol in
kajmanjca, žemljice narežem na koščke velikosti radirke in jih pomečem po robu krožnika okoli in
okoli. Zadevo postrežem, in pol si lahko dol jemlješ na manjši talar, ampak mi2 to doma kar glave skupaj
in jema oba z enega krožnika
smile-1.gif


Zmaga je tudi, če zraven postrežeš s skledo ledenke.

Okus sam po sebi pa mene spominja na svinjske možgane, čuje se ogabno ampak okus je zelo podoben
in sigurno dober. Če kdaj uleti starc pol vedno zahteva te jajce
smile-1.gif


LOL kam sem prisel na alterju pišem recepte.
bonk.gif



Kaj se tiče drugih čudnih kombinacij, mislim da jih nimam mogoče kisla smetana pa rdeča paprika v prahu
na kruhu
confused-1.gif



Druga redkost sem mogoče v piceriji, vedno naročim morsko pico in vsaj 3 doze česna. Tako da pol imam
česen s pico ne pico s česnom. Da pa moram tisti dan ostat doma pa je itak jasno
smile-1.gif
 

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
krofi polnjeni z marmelado, pa suha salama gor
smile-1.gif


al pa sicer zelo pogosto, ravno zdaj ko se velka noč bliža, povojeno meso, hren z jajci in potica
grin1.gif
 

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Topli sendvici (sunka, sir, suha salama + toast z obeh strani), katere imam navado zelo hrustljavo zapeci, da je kot pica, gor pa nameljem poper ko je ze peceno. Ljudem ni vsec, ker sili na kihanje
smile-1.gif
Dobro za pojesti, pa se nos spuca ...
 

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
ksz...

na kruh namazana svinjska mast dobr cm pa malo posolit ....
evil.gif


Vidu pa skor bruhnu
rolleyes-1.gif
 

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Ne moreš verjet kako dobro je to. Tako kot če kruh namočiš v olje kjer se je pekla pečenka.
 

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Moj oči si gor nareže še česen
grims-1.gif

Baje je dobr, js sm enkrat probala dva griza, pa - saj ni slabo, ampak premastno je pa res. Narediš dva grižljala pa si sit cel dan.
 

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
joj kolk je pol v spalnici veselo
evil.gif
...
česenj pa špeh...se ne znebiš vonja po česnju, razen če takoj luk gor poješ....
grin1.gif
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ne da je dobr, odlično je, mal kakšne kobase zraven pa kakšen trdo kuhan jajc. Z lahkoto in užitkom :p

lp D