čudna obraba gum

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Avto oziroma točneje, zadnja prema, čudno stoji. Ko je bil avto na dvigalu, so zadnja kolesa bila zeloo v "minusu" ( zgornja dela sta bolj narazen, kot spodnja dela ).
Ko je vulkanizer avto spustil dol na trdna tla, je podobna scena. Sicer občutno manj, je pa takoj opazno. Zaradi tega tudi trpi obraba po zunanjem robu !
Optika narejena lani na jesen ( čeprav se zadaj nima kaj spreminjati ), poka, trese v podvozju NIČ.

Kaj narediti?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Dva zaklja cementa nosi v kufru, a to imas kaksen delovni stroj? Ker traktorji in uni tamali tamcki imajo taksen kot koles, ki se potem ob ustrezni obtezitvi zravna ali celo posede v A.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
smile-1.gif
tudi na to sem že razmišljal, sicer ne s cementom, ampak rezultat bi bil verjetno dosežen...:)
Kaj pa če mi ni za to, da bi vozil odvečno prtljago. Gre se pa za osebni avtomobil, kjer se v 95% vozi samo ena oseba.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a da bi se spet kaj..razstelalo..ni opcija

ker ce je..naredis spet optiko. nastavis in to je to.

so pa danes te čezeci mahoniji, pa razne kvalitetne ceste smrt za vozila. sploh kadar je podvozje podrhanjeno, voznik pa..agresiven

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Težave še kar nismo rešili. Pravijo, da "šilen bloka" nimajo veze s stekom koles, spet drugi pravijo, da ravno to reši težavo? Še kakšen nasvet?

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Če gre za Lybro, se mi zdi, da je tako že po defaultu. Še vse Lybre, ki sem jih do zdaj videl, so imele zadnja kolesa na \ _ /

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz imam astro g....gume zadaj stojijo tako / - \ sem vprašal kaj se da naredit in so rekli da menjat premo ker se ne da nič popravljat...seveda če me to moti da tako stojijo..(me ne moti nič)....drugače pa da ni nič narobe...pa mi gume pobira prav normalno...zunanji in notranji rob sta enako pobrana kot sredina.