Črpalke 24/7

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Grem tankat, fliknem kartico, izberite avtorizacijo do - 20, 40, 60€ ? To že nekaj časa ni dovolj za poln tank, zato kliknem na "znesek po izbiri" in vkucam 70€.

Napaka.

Wtf? Preberem še enkrat - vneseni znesek je previsok. Max. dovoljeni znesek 62€ (kar nima veze z limiti na kartici).

confused-1.gif

Kartica je MC. Iz menija sem nato izbral 60€, natankal seveda manj, ker zadnje kaplje do zneska avtorizacije se odštevajo po centih, kar traja in traja... In enako bi očitno lahko storil vsak, ki mi spuli kartico, ker nisem rabil ne pina, ne podpisa...
bonk.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Jaz sem šel danes tankat z Maestro kartico, pa me je najprej vprašalo za znesek, potem sem pa moral vpisati PIN.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Ja, Maestro kartica zahteva PIN za tankanje, kreditna Mastercard pa ne ... je dovolj samo kartico vstavit in tankat ...

Je pa 24/7 pumpa pod številnimi kamerami, tako da v primeru tankanja z ukradeno nepreklicano kartico, bi lahko videli kdo je tankal. (ura transakcije in ura na posnetku voznika ko tanka)

(če seveda tudi avto nima ukradenih tablic)

Jaz sem pred leti na OMW-ju tankal in plačal z Mastercardom, vendar je blagajnik pozabil gorivo računat. Čez nekaj več kot pol leta so me dobili, pa nisem vozil svoj avto, ampak družinskega. Pa so vseeno preko tablice prišli do mene.
smile-1.gif