Črnograd

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Slišim to in ono o tem izvajalcu in se nekako ne morem odločiti za.
Gre za gradnjo hiše od tal do strehe.
sprasujem se.gif

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Sedaj vem.
POZOR
Nategne te sproti in na koncu pri obračunu. Če nimaš svojega zanesljivega nadzora, le tega kupi in si potem delita viške.
Gradbišče ponavadi v obupnem stanju, vprašljiva varnost.

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Ni res kolegu sosedu je naredil za odlično ceno in dosti bolje, kot so to nam naredili razni butli, ki smo jih imeli na bajti. Njegova bajta je po dveh letih vseljiva izgleda top in je odlična nikjer nima ne vode ne vlage mi smo pa vse morali do sanirat da ne govorim o stroških. Skratka sosed ga je predlagal še dvema. Tako da so tukaj v okolici (Savinjska) vsi zadovoljni. Nobenega ni nategnil, kot se tam zgoraj omenja.

Gradbišče je pa bilo od prvega dne v takem stanju, kot mora vse tipi topi, kot mora biti. So a ljudje različni, kot vidim se na začetku zmenijio eno po načrtu na sredini bi pa imeli od hiše 7x8 hišo 12x10 pa še nevem kak prizidek, uto dodatne omete in nevem še kaj za isto ceno. Tukaj sem še gledat pozidavo, ki je bila v nulo ravna in čista za razliko pri nas ko so fasaderji morali strgat malto z opeke da so lahko lepili stiropor pri tem ni bilo tega.

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
V 10 dneh ti je naredil hiso od izkopa do kritine? Pol je ze dobr;))) al si uzaljen ker ni hotel delat zastonj?

Po moje bi bil še bolj zadovoljen, če bi mu vsaj plačal še dopust ta čas dokler mu bajto še pozida. Pa pol da ga pripelje z limuzino in mu pogled zakrije z avtobusom dokler se ne zbere cela soseska da skupaj pogledajo kaj so mu naredili.
13.gif
tale balkanski idiotski narod.

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
O hitrosti, ravnosti in kvaliteti izvedbe lahko odloča le za to usposobljena oseba.
Kar se financ in pogodbe tiče je pri Črnogradu katastrofa.
Lahko naredi objekt v 10h dneh, le kvaliteta je vprašljiva.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
confused-1.gif

Oceniš hitrost in kvaliteto:
Citat:
Uporabnik kritiknov pravi:
Lahko naredi objekt v 10h dneh, le kvaliteta je vprašljiva.

Dva stavka prej pa trdiš:
Citat:
Uporabnik kritiknov pravi:
O hitrosti, ravnosti in kvaliteti izvedbe lahko odloča le za to usposobljena oseba.

Hkrati se pa o vsem skupaj zanimaš na forumu??

Morda imaš pred gradbenimi problemi še kakšne zdravstvene za rešit?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
Čak, a ti si zdaj prišel na forum blatit enga, ki tebi sploh ni nič delal. Pacijent.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.632
3.083
113
v lokalni ostariji
sumim dve opciji:
-črnograd je bil en izmed izvajalcev pa je bil zanj predrag... in ga je sedaj očrnmil (sistem: sej če nauš naredu za tolk in tolk bom pa na internet napisu da si nategun)
-je en izmed konkurence in je da nebi bilo sumljivo najprej napisal vprašanje potem pa trditve

glede gradnje pa lahko jaz marsikaj povem, ker sem ogromno v tem poslu....

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Jaz bi rad samo opozoril potencialne investitorje pred njim oz. naj si dobijo svoj preverjen nadzor.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Aja, to pa velja samo za omenjenega gradbinca.
Pri ostalih najboljše da nadzira pa kdo?
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.589
113
Marlbor
Pri takšnih pacientih jaz samo spam tipko stiskam, ker za drugo ni. Ne rečem, da bi zgodba bila tako zrežirana, da bi bila verjetna. Ne pa da 3.9.2015 odpre temo s vprašanjem, kako se obnesejo ker rabi za gradnjo od tal do strehe, čez 14 dni pa jih začne kurcat kak so zanič, nateguni, itd....

Tak, da hitro vidiš, kdo je tu lažnivec ...