CoPilot live8

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
pozdrav.gif

To navigacijo (Copilot live 8) sem mel v avtu (čisto mimogrede od kolega) in sem bil čisto navdušen.
A kdo ve kakšno verzijo rabm za PDA z windowsi in kako instalerat zadevo? Večino sem najdu na netu samo za iPone ali pa HTCja. Sem pa našel tudi verzijo za android-e kar mi pa ni glih jasn za kaj nej bi to blo. To zadno verzijo sem tudi na več načinov poskušal spraviti na svoj PDA pa ni šlo.

Vsakršne pomoči bom zelo vesel.

PS: kolega ima HTCja zato njegova verzije zame ne pride v poštev da mi nebi kdo to predlagal
confused-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
pozdrav.gif

To navigacijo (Copilot live 8) sem mel v avtu (čisto mimogrede od kolega) in sem bil čisto navdušen.
A kdo ve kakšno verzijo rabm za PDA z windowsi in kako instalerat zadevo? Večino sem najdu na netu samo za iPone ali pa HTCja. Sem pa našel tudi verzijo za android-e kar mi pa ni glih jasn za kaj nej bi to blo. To zadno verzijo sem tudi na več načinov poskušal spraviti na svoj PDA pa ni šlo.

Vsakršne pomoči bom zelo vesel.

PS: kolega ima HTCja zato njegova verzije zame ne pride v poštev da mi nebi kdo to predlagal
confused-1.gif

Citat:
CoPilot Live v8 is currently compatible with Smartphones and PDAs running Windows Mobile 5, 6, 6.1 operating system .
Memory: 16MB minimum memory (without TTS/ASR, Landmarks). 26MB memory with TTS/ASR and Landmarks
Optional: Mobile data connection to use Live features.

It is not currently compatible with Symbian S60 devices, although we hope to support for the devices in the near future.

If you have an Android smartphone (e.g. T-Mobile G1, HTC Dream, HTC Magic) you can purchase CoPilot Live v8 from Android Market on your phone.

Verzijo za: PDAs running Windows Mobile 5, 6, 6.1 operating system

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a kdo ve kje bi se dalo to navigacijo dobit za WM6? na kakem drugem forumu? ker je nikjer na pašniku ne najdem
crazy1.gif