Peljal, zadeva konkretno lima v zic, tudi ovinkov ga ni strah (oh, kako so lepo cvilile danlopke). Skratka, pelje se ko gokart, lahko rečem da so vozni užitki primerljivi tudi z avtomobili višjega cenovnega ranga.
Oprema zelo bogata (nisem nič pogrešal), spredaj kar prostoren, zadaj malo manj (beri zaenqrc, sploh če si dolgin - kar pa je itak za pričakovat).
Kar se tiče dizajna mi je kar posrečen, 17-ke so prav brutalne in pa tista reža na haubi, uf... Petarda
!
Notr je kr všečen, edin volan je malo hecen, ampak se hitro navadiš (enako velja za glomazen števec a.k.a. Big Ben
).
Seveda tu ne gre brez dobrega podvozja, ki ga mini vsekakor ima (in pa celega kupa elektronike), čeprav zna bit včasih pretrda in rahlo nemirna vožnja na slabšem cestišču (samajama
...
6-gangov ga naredi še bolj divjega, morm rečt da po mojem filingu nimam kaj rečt čez menjalnik. Motor je prožen in dejansko precej zvezno vleče, morda tudi zaradi navora, ki se mi je zdel kar soliden (se pa da tudi načipat zadevico, če komu ni zadost).
Hm, poraba, poraba (prekleti gorenci
).
Glede bremz pa lahko rečem, da so kar dohajale divjanje, vendar bi si sam gotovo omislil kakšen Brembo kit ali kaj podobnega.
Če potegneš črto, super avtič, edini minus mi je bila cena (kar pa je pravzaprav za pričakovat od bavarcev, sej ni to nek clio, a ne?)...