cool house

aandreejaa

Zelenc'
20. feb 2011
2
0
1
Pozdrav obema...če dovolita bi se kar predsatvila..moje ima je Andreja in skrbim za marketing v Cool House-u (nima smisla da se pretvarjam da sem naključni član
smile-1.gif
).
Danes sem si vzela čas da bi si pogledala koliko smo že kaj omenjeni na forumih in blogih...glede na to da smo trgovino odprli šele 20.decembra (hmmmmm....torej točno 2 mesca nazaj)
smile-1.gif
.Med drugim sem zasledila tudi vajino temo in se kar razveselila! .. odločila sem se posredovati malo več informacij.
Smo podjetje ki grosistično zalaga že vrsto let večino Ljubljanskih in okoliških restavracij z morskimi in mesnimi dobrotami(tako svež kot zmrznjen program) .V lanskem letu smo se odločili za odprtje maloprodajnega prostora, ravno iz razloga da bi nam "navadnim smrtnikom" omogočili nakup predvsem morskih dobrot po grosističnih cenah!Trgovina je prepričljivo najbolje založena trgovina z morsko hrano v mestu!.... s pestro paleto morskega programa od jastogov ,rarogov,kapesant,klešč kraljevske rakovice,divje orade,škarpene,brancina,morskih polžev, lignjev, hobotnic, rombov,... s pršutom brez in s kostjo,siri,salamami,testeninami,oljčnimi olji,balzamičnimi kisi,...vinotočem Vinske kleti Goriških Brd in še veliko vsega dobrega!
V kratkem pripravljamo tudi kuharske tečaje...(v skupinici približno 10 ljudi) kjer bomo najverjetneje kar 2x na teden pripravljali morski meni..od hladne predjedi do deserta,seveda tudi kozarec dobrega vina različnih vinarjev ,ne bo manjkal
smile-1.gif

Z veseljem vaju povabim v našo Cool hišo!!!
smile-1.gif
pa lep in uspešen začetek tedna obema!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Hvala za predstavitev. Da bo komunikacija dvosmerna, se moje pripombe na vaso stran (prej jih nisem pisal, ker nisem pricakoval, da bo to res kdo od zaposlenih prebral):

- iz nesrecno izbranega imena izpeljan pristop, ki sodi bolj v domeno akcij mobilnih operaterjev za mladino (ja, razumem da ste se trudili narediti nekaj, kar implicira ime firme)
- neobstoj kaksnega solidnega opisa artiklov, po moznosti s sliko za hitrejse iskanje (vsaj jaz ga v vecini kategorij ne najdem)
- neobstoj cenika (podobno kot zgoraj, npr. v kategoriji "Vinotoč kleti Goriška Brda" celo nekaj malega pise in cene so podane, a ne pise niti na kaksno kolicino se cena nanasa, kako je zadeva embalirana, ce sploh, kaksen je najmanjsi mozni nakup, kaksen je veckratnik za nkup, itd.)
- cenim navajanje reference (npr. "ROŽNATA HIMALAJSKA SOL"), a kateremu geniju se je zdelo smiselno URL umestiti na stran kot neaktiveen tekst, namesto kot hiperpovezavo ?!
- nekonsistentnost pri pripravi strani - podjetje se ocitno imenuje "Cool House" (tako je videti na vrhu strani), a na podstrani, kjer pise nekaj malega o mehkuzcih, je imenovano "Cool house", drugje je pa spet "Cool House"
- obisk slovensko govorecega lektorja ze zdajsnjim (oskubljenim) opisom ne bi skodil; predstavljam si, da bo se toliko bolj pomemben, ko boste opise razsirill
- stran fiksne sirine z menijem na desni (slaba izbira, glede na to, da ne mores nikoli racunati na to, da bo imel uporabnik locljivost zaslona tocno enake sirine, kot je tisti od oblikovalca), kar zopet kaze na nesposobnost oblikovalca strani

Popravite tovrstne detajle, ker po nepotrebnem puscajo slab vtis pri potencialnih strankah.

Veliko srece v poslovanju, upam, da boste uspeli na trgu !

aandreejaa

Zelenc'
20. feb 2011
2
0
1
Radirko lepo pozdravljen..

hvala za izčrpno podano mnenje in obljubim da bomo ,(verjetno v kratkem
smile-1.gif
), popravili kar je v naši moči.
Veseli smo tako kritik kot pohval.
Smo zelo majhna ekipa in dela je, vsaj sedaj v štartu, zelo veliko..verjamem pa da ga bo kasneje še več
smile-1.gif
.

Vsekakor pa sem mnenja, da vse naše "tehnične napake" ne vpilvajo na našo ponudbo in vzdušje v trgovini, zato vas vljudno vabim na obisk.

Prijazen pozdrav in še enkrat hvala za odzivnost!!!!

Andreja

p.s.

Za vinotoč kleti Goriških brd nudimo embalažo (plastenke) 1.5 l in 3l ...vsekakor pa lahko embalažo prinesete s seboj.
Količina načeloma ni omejena..cena je postavljena na 1l in se da obračunat.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ko bodo opisi enkrat narejeni, z njimi ne bo vec veliko dela (recimo zobatec bo se vedno zobatec z enakim opisom tudi cez 5 ali 50 let
wink-1.gif
), le cene boste azurirali oziroma se bolje, stran generirali s cenami iz blagajne, naj racunalnik dela namesto vas, za to je bil ustvarjen.