Convert PDF to CDR ali podoben format?

elc

Pripravnik
12. okt 2007
144
0
16
Kras
Lep pozdrav vsem v PDF formatu imam dve sliki, oz. predmeta, ki jih bi rad konvertiral v CDR file za Correl Draw ali podoben format, zanima me ali pozna kdo kak program za spremembo formata?

LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ravno te dni sem imel težave s tiskarjem.
on uporablja Corela 13, jst pa illustrator CS3 in pod nobenim pogojem mu ni hotlo pravilno importat mojga pdf-ja. obrnu sem cel googel, sicer našu neko rešitev, vendar tut ta ni delala. edino kar je pomagal, da sem v illustratorju shranu pod nek standard iz leta 2003.

tko, da če imaš možnost reci avtorju pdf-ja, da ti ga drugače shrani, pa text obvezno v krivulje. po mojem bo to še najlažje.

obstaja nek online pretvornik, pa sem tut to probal in sploh ne dela, nazaj dobiš prazen fajl...

elc

Pripravnik
12. okt 2007
144
0
16
Kras
Se mije kar zdelo, da ne bo šlo tako enostavno, vedno še vedno upam, da se najde, kdo ki je rešil podobno težavo, sam sem poskusil kar nekaj konverterjev, vendar neuspešno? Čakam še na kak namig...

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Pa si probal pdf odpret v corelu? Ce je pdf ostal vektorski, potem bos brez tezav dobil ven kar rabis. Vecji problem je, ce je bil uporabljen kaksen pdfprint ali kaj podobnega, ki potem bitmap naredi.

Jaz brez tezav uvazam pdf dokumente iz npr. ilustratorja ali corela.