Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na spdnjem linku imaš tudi diametre colskih vijakov v mm. Verjetno ti rabiš 1/4. Pomeri pa boš videl. Drugače sem skoraj prepričan da majo v Kammu kaj na zalogi sam se prodajalcu ni dal s tem ukvarjat. Lahko probaš vprašat še Metalopremo, Kovinocrom, Inteco pa Tehnocom. Negdo bo že imel nekaj na zalogi.
ja... uni k nimajo celega navoja, ne morem, k pridejo v en kos prišraufani... ampak smo včeraj dognali, da bi lahko kar luknjo skozi tist kos naredili, pa sponski vijaki, da bo lepše pa je...
Od teh, ki bi jih ti lahko odstopil, je le eden z glavo na zarezo, nekaj pa jih je z šest robno glavo (10 mm), vsi pa imajo navoj po celi dolžini.
Če te zanima, se lahko slišiva.
Najbolj učinkovit je, če te malo nazaj potisne, ko pritisneš sprožilec na pištoli S tistim lahko očistiš vse, ampak to je že krepko profesionalni razred.
Uf, kako je pa tole pristalo tukaj pa se sedaj še meni ne sanja. Moralo bi biti nekje, kjer je bilo govora o visokotlačnem čistilcu Pisanje s telefona mi malce včasih nagaja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.