Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mah, saj jaz bi samo mal tamalga zapeljal okol, da ni dolgčas. Če zdrži dve sezoni je že super. Kako se pa to čudo pumpa, da ne bo pumpa dražja kot čoln?
Imam isti model čolna, mislim da je hoferjev. Za mal čofotat naokoli je čisto uredu. Ni pa nobenih presežkov, nasploh mi gre na živce slaba vodljivost, vse je vigi-vagi...ampak za ta dnar...je bil tudi eno sezono samo za bazen
Enako! Ga imam in lahko rečem kolkr dnarja tolk muzke. Če si sam leti kot sneta sekira ob še enem potniku pa misliš da tanker goniš. Dve sezoni sem ga uporabljal lansko leto ga pa sploh nisem napumpal (slabo vreme) . Moraš pa gledat z drugega pozitivnega stališča. Ob vsakodnevni uporabi boš mišice dobil
Hvala za komentarje! Imam ga doma, moram še sprobat kako hitro se napumpa. Itak ga imam namen uporabljat samo za to, da tamalga malo popeljem ob obali in da mine čas. Tako da samo še pumpanje sprobam, poskusil bom s pumpo na 12V, pa da vidim...
Drugače pa si lahko sposodiš tudi kanu na morju. Recimo tu v Fažani blizu Pule je enojni kanu 30kun, dvojni pa 40kun na uro. Če vzameš za več ur imaš še ceneje na uro. Pa so dejansko solidni pravi kanuji, ki se ne zvijajo in so dokaj stabilni. Za 35 EUR si ga po moje lahko vsak dan za eno uro sposodiš ali kaj podobnega. Za čolne pa dejansko nisem videl da bi sposojali, tako da tu je bolj smiselno imeti neki napihljivega.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.