Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz to spucam s Pulitol pasto. Sedaj vidim, da je tudi krema. V pasti so drobni koscki, ki jih v kremi mogoce ni. Ker nikoli ne vem, ce mogoce tisti drobni pesek skoduje sipi ali ne. Je pa do sedaj edina stvar, ki je pomagala.
Sem kupil pri Lidlu tisto cilindrično škatlo v kateri so robčki trideset kosov s tistim izo..ehm.. zgoraj je omenjeno. Stane par Eur. Modri pokrov za notranje, rumeni za zunanje čiščenje.
Očistil sem zaenkrat notranjost, ker se mi je za vsako figo meglilo steklo in sem moral vklaplati klimo. Sedaj je dosti boljše.
Brisalci so praktično novi in brišejo kot je treba.
A steklo je za popi... mastno/od voska/od bilo česa že... in tega hudiča bi rad na splošno spravil dol po vsakem pranju avta - da šrpicnem še šipo in je to to.
A to je prav za stekla za avto..ali univerzalni robčki za vse steklene površine? (da vem kaj iskat...za testirat ki grem takoj nabavit..izgubit nimam kaj).
Pulitol, ti pravim, ce spravi mehaniku vso svinjarijo z rok, jo tudi s sipe. Sploh pa ne stane nic kaj dosti. Pa vzemi brez kamenckov in povej, kako se ti je obneslo.
Poskusite se z Frosch glassreinger. 2 evra za liter v DM. Zelo zadovoljen. Sam sicer kupujem avtokozmetiko, ampak za steklo in razmescavalce pa imajo tako visoke cene, da se ne splaca, pa sigurno ni boljse kot lahko kupis v vsaki trgovini. Frosch cistilo
Cet in ono gobico, ki ima na eni strani malo bolj grobo plast. Zdrgneš komplet šipo lepo temeljito, po peni vidiš, kje si že. Spereš. Dol vzameš tudi brisalce, jih opereš v cetu, potegneš z negrobo gobico. Spereš, zmontiraš, pelješ, vidiš vse
In vse te zadeve imaš že doma in ničesar ne rabiš kupovat!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.