Ciganska svatba v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
samo metak u glavo!
10.gif

Nazadnje urejeno:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.358
3.045
113
Lublana
Obišči stran
Kaj pa je narobe? Saj je vse tipično Slovensko... glasba, torbice, oblačila, tipični sanjski avtomobili (povprečje nekoliko kvari le Lincoln). Zabava je precej podobna službenim v moji prejšni službi kjer so slovenci v veliki večini. Tako pač je tu v Ciganistanu.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Pa ne moreš bit fovš ciganom zaradi torbic, avtomobilov, cunj in keša...aja, lahko
evil.gif
Sam teli niso glih z dolenske, a?

Un majster v rumeni srajčki s Polaroidom okrog vratu je pa skor 100% nepovabljen. Sam ker je gitano ga noben ni pogruntu. Je pa model po ljubljanskih lokalih fotkal prbit folk, žena pa je za njim stala s cekarjem, ki je imel zašito odprtino. Le toliko je bilo lufta, da je lahko bankovce stlačila vanj.
grims-1.gif
Hud podjetnik je ta model.

P.S: a ti mrbit "uvažaš" makine iz USA?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Sej jst bi enga volvota uvozil
evil.gif

Just kidding!

Me je malo zanimalo, kolikšni so okvirni stroški za papirologijo (prepisi, homolomo, prilagoditve vozila, prevoz, davščine,...). Čeprav bi za prevoz (kontejner) v bistvu poskrbel sam.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.358
3.045
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Pa ne moreš bit fovš ciganom zaradi torbic, avtomobilov, cunj in keša...aja, lahko
evil.gif

Ampak res! Res sem jim lahko fovš, saj oni se tu počutijo domače in dobrodošle in je v bistvu vse po njihovem okusu, željah, mentaliteti... Medtem, ko se jaz vsak dan v rodni deželi počutim, kot tujec, ki se ne želi asimilirati.

Citat:

Me je malo zanimalo, kolikšni so okvirni stroški za papirologijo (prepisi, homolomo, prilagoditve vozila, prevoz, davščine,...). Čeprav bi za prevoz (kontejner) v bistvu poskrbel sam.

Takole na hitro in približno za vozilo iz ZDA te pridejo omenjeni stroški s prevozom cca 2500 + eur, pod pogojem, da je starodobnik. V kolikor je avto novejši se zakomplicira premnogo stvari, ki jih drago plačaš.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
evil.gif

Ampak res! Res sem jim lahko fovš, saj oni se tu počutijo domače in dobrodošle in je v bistvu vse po njihovem okusu, željah, mentaliteti... Medtem, ko se jaz vsak dan v rodni deželi počutim, kot tujec, ki se ne želi asimilirati.
Glej, ne rabiš hrepeneti po nečem, česar ni. Živi življenje, drink beer, spremljaj porabo "per galon" in to je to
wink-1.gif

Citat:
Citat:

Takole na hitro in približno za vozilo iz ZDA te pridejo omenjeni stroški s prevozom cca 2500 + eur, pod pogojem, da je starodobnik. V kolikor je avto novejši se zakomplicira premnogo stvari, ki jih drago plačaš.

Hvala, malo sem oftopikiral z vprašanjem. Sem gledal rabljena vozila, vendar ne ravno starodobnikov.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.688
113
ON topic.....

Mislte da jo je čale kresnu prvo noč?
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Oni se ziher ne obremenjujejo z današnjim dvigom DDV-ja ... ker ga ne plačujejo.

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
695
51
28
meni se zdijo nekam nesprosceni. vzdusje v dvorani ni tisto pravo. zgleda na pol prazno. pricakoval bi vec veselja. boljsa bi bila verjetno kaksna in/outdoor lokacija.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.