Ciganska populacija

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Včeraj so imeli svoj dan pa nisem hotel motiti.
hysterical-1.gif

Zdaj je čas za kosovni odpad in ta banda šviga s kombiji in celo s tovornjakom na katerem je hiab sem ter tja. Eni imajo gor celo jeklenke da odrežejo kaj.

Pa O.K., naj pobere tisto kar smo znosili na kup, ne pa da moraš it vedno pogledat ko vidiš sumljivo vozilo, da ti ne zgine kak plug ali karkoli drugega kovinskega.

Sorodnik je zadnjič rekel, da so na njihovi (trenutno) zapuščeni kmetiji poskušali odšraufati gepl. To je ene 200-300 kg težka železna priprava za mlačev. Ni bilo rečeno da so cigani, lahko bi bil kdorkoli, saj je reč prava starina.

No, in mi ravno sedimo in pijemo kavo, ko zagledam ciganski kombi. Sledi klic bratrancu, s tastom se vsedeva v avto in grema za njimi. In so že hodili okoli češ da je prišel vprašat če je kdo doma. Pizdatimatrna, zakaj se pa nisi pri meni ustavil in vprašal če je kdo doma?! Mogoče zato ker je okol bajte 6 avtov, 2 traktorja, kombinirka itd?. Ko mu rečem da ne bo slučajno kaj naložil, je za dele voza rekel da če bi jih hotel bi jih že.

Potem pa gepl. On ga seveda ni šraufal. Vedel je pa točno kje je, ker je šel direkt k njemu mater da mu vidim. Pa potem da bi ga vseeno vzel. Pa ne dam ti ga, spucaj se od tu. K sreči je potem pridivjal bratranec in je še njemu cigo težil. Ampak ne dolgo.
evil.gif

Pa u pičkomatrno, včasih si jih videl samo po mestu, zdaj pa oberejo vsako kozjo stezo.
10.gif

Evo, sem se skašljal.

Kake so pa kaj vaše izkušnje s cigani?

Nazadnje uredil moderator:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V Ormožu pri starših je ta sreča, da tu blizu ni ciganov, so pa preko meje (je precej veliko naselje proti Varaždinu), tak da včasih so še prišle babe z becikli pa skakale v kontejnerje, zdaj pa jih zgleda ne spustijo več preko.

Ko sem bil majhen so kr pogosto prišli, ampak res vedno samo ženske na biciklih, včasih z dojenčki. Obrali so vsak kontejner in odšli, nekih kraj se ne spomnim. Aja pa ponavadi se je našla kaka, ko je kiklo dvigovala pa piæko kazala, ne vem al je pričakovala da jo bomo 8-letniki pofukali al kaj
bonk.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Imam prelepe izkušnje s cigani ... preprosto, ljubim jih
evil.gif

Pred 2 leti mi je cigo za baker, vreden 50 k tedanjih sit, kolikor sem potem dobil na odpadu (pa še tam so me ziher nateg*ili) ponujal gajbo pira... potem, ko sem z macolo letel za njim, mi še zavpije "pa še srečen boš, če boš sploh toliko dobil ... " kao za gajbo pira. Nesramnost pa taka, sem se že zasekiral ...
aplauz.gif

No, izkazalo se je, da res nisem dobil za gajbo pira, ampak BISTVENO več ...
cheer.gif

Ampak to še ni bilo vse: popoldan se je še 1 x pripeljal s svojo ženo al kar je že bla, pa sta me spet nadlegovala. Jaz pa ponovim manever z macolo in sta s svojo Astro potegnila zavidljivo črto na asfaltu
evil.gif

Ampak, ponoči sem malce slabše spal, ker sem moral čuvat baker pred hišo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ko so delali novo streho na cerkvi v sosednjem kraju je špengler metal odrezane kose bakra na tla.

Seveda so se pripeljali cigani in preden je on prišel dol so že vse pobrali.
10.gif

No, naslednje dni je moral nekdo skoz čuvat ker so spet prišli.

Aja, bolj ko macola je učinkovit velik pes.
hysterical-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ah, a ni bolje kupiti en marker, je cenejši kot pes in še več užitka imaš.
evil.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
hysterical-1.gif

Pr nas je tut te dni kosovni odpad in dežurajo že od začetka. Dons zjutri so bli tam s tremi kombiji in so brskal po kupu. Vidim pa, da se prav usidrajo in pazijo, da kater drug ne pobere
hysterical-1.gif

Mene so že hecal, da nej na avto pazim, da mi ga ne odpeljejo
hysterical-1.gif

O tem, da se non stop vozijo po vasi gor in dol in sitnarijo fotru, če lahko odpeljejo njegov kupček (ki ga vozi za železo že par let
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Misliš airsoft puško?

jebeštrga oni so oboroženi, kaj pa če potegne tapravo flinto izpod zica?

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
ªosed je imel velikega ovčjaka - mešanca. Žlehtnega kot hudič.......

Pride cigo in uzela ga magla z ketno vred.
confused-1.gif

Najbrž je bil pri njih na mizi za kakšno fešto ...... z jabolko v gobcu. press
uf-1.gif

lp

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pri nas pa so navadne cigane izpodrinli neki madžarski cigani, celed dneve se furajo okoli z nekimi starimi kombiji! Kradejo vse živo...zadnič kolega videl, da so sred belega dneva mislili enemu ograjo ukrast, so že lepo počasi cvikali z kleščami!
stupid-1.gif

Svoje mnenje pa bm raje tukaj obdržal kaj si mislim o tem folku, da me nebo kdo označil kot nestrpnega
evil.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj, kaj pa veš.....veš da jim vse v rit porinejo
crazy1.gif
Me nebi čudilo, če bi mel kak strojan bolši comp kot večina nas osatlih!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Te cigane je treba vse izgnat. Samo poglejte kakšne bajte so si eni naredili, pa sploh zemlja, kjer stoji hiša ni njihova. Kje pa je zdaj inšpekcija pa da rušijo to prelepo, z nakradenim denarjem zgrajeno hišo?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na garaži smo vrate zamenjal, pa so pol stare res ene 3dni ležale pred garažo, ker jih nismo mel kam dat. pa se en dan prpeljo s kombijem mim in vpraša, če jih lahko odpelje. sem mu reku samo odpel jih, sem mu še pomagu jih naložt, ker je bil sam. še en star bicikl pa tepih sem mu podturil:)
sam ni mi jasn kak jih je vidu. sej res da so se vidle, sam si mogu bit zelo pozorn.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Me zanima, če teli faking cigoti tud plačajo dohodnino od tega železja, ki ga zvozijo na odpad in dobijo denar zanj.

Midva s fotrom sva enkrat pospravila okrog hiše razno železnino (se je nabralo kar dovolj) in peljala na odpad, kjer sva dobila ene 80 eur za tisto. In tam je blo treba povedat davčno številko. Zadnjič pa, ko je foter dobil domov odločbo za dohodnino, je bil gor vknjižen tudi tisti znesek in je moral plačat dohodnino zanj.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Ma to sploh ni treba, da vidjo, pomoje že vohajo železo, ta golazen
10.gif

Kolegu so v kočevju iz dvorišča ukradli ALU menjalnik od amerikanca, ki ga je pri nas kar težko dobit in je bil tudi kar nekaj vreden.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
No, prihodki od železja so kar dobri, da si lahko naredijo takole bajto:

legal.jpg

Pa izjava iz tegale članka je tudi ubijalska:

Citat:
Prav tako smo iz neuradnih virov izvedeli, da naj bi šlo za obračun med Romi, ki so kupovali in prodajali železo oziroma barvne kovina.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
enmu družinskemu prjatli so enkrat vse odnesl, kar je mel uzuni. Pustili so edino stojalo za marelo, ker je bilo očitno pretežko. Ga je najdu sred travnika.