Cheaper and more deluje?

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Ali skladišče in celotna operativa Cheaperandmore dejansko deluje?
Odprl sem si nemški naslov, naročil robo tja in ne dobim nikakršne informacije, da je bila roba dostavljena. Pošiljatelj prav tako ne ve kaj se je zgodilo s pošiljko in mi je vrnil denar. Ko pišem in kličem na Cheaper ni nobenega odgovora, na tel. se ne javlja nihče?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
V oddelku ekonomija tega foruma imaš temo o C&M, mogoče boljše da vprašaš tam?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Ali skladišče in celotna operativa <a href="www.chaperandmore.com" target="_blank">Cheaperandmore</a> dejansko deluje?
Odprl sem si nemški naslov, naročil robo tja in ne dobim nikakršne informacije, da je bila roba dostavljena. Pošiljatelj prav tako ne ve kaj se je zgodilo s pošiljko in mi je vrnil denar. Ko pišem in kličem na Cheaper ni nobenega odgovora, na tel. se ne javlja nihče?

Pri meni vse deluje kot mora. Pa tudi na telefon jih vedno dobim.
Kaj pošiljatelj ni imel številke paketa? Da se ve, ali je pošiljka sploh prišla do njih?

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Imel je številko, ki pa je DHL ni prepoznal. Dopuščam možnost natega, samo denar sem dobil takoj vrnjen, tako, da po moje ni to.Predvsem se mi čudno zdi, da Cheaperandmore ne odgovarja na maile, niti ko sem jim poslalm če lahko preverijo kaj je s to pošiljko, niti kasneje ko sem spraševal če sploh delujejo? Kot pravim jaz jih na tisti 070 telefon ne dobim, vsaj danes ne.

Glede na to, da gre tukaj za spletno prodajo sem pričakoval ažurno mail pomoč, ne pa čiste teme.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Kako pa si izračunaš celotni strošek? Če poznaš, da se ne matram.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
Za trošarinsko blago dvomim da ga sploh kdo (legalno) vozi ker se pri teh prevoznikih hitro zna zakoplicirat če jih dobijo. Tako blago mora bit jasno deklarirano pa tudi davščine (trošarino) se plačuje pri uvozu preko pravnih oseb (kar tehnično c&m ipd. službe so saj domnevam da niso registrirani kot poštna podjetja kjer se edino šteje da niso odgovorni za blago ki ga prevažjo).