Torej v juniju imam plan z avtom malo po bosni, pa še do dubrovnika. Ker še nisem bil nacionalnem parku sutjeska, sem sedaj neki kombiniral, da germ čez njega potem pa naprej do Dubrovnika. Vse ki ste se že vozili v tej smeri, bi prosil če mi lahko poveste kakšna je kaj cesta in koliko časa bi kaj vzelo. Kolikor sem gledal bi bila pot:
Foča - čez Sutjesko - Predjel - Suha - Gačko - Bileča - Trebinje - Dubrovnik. Zanima me če je ta normalni mejni prehod pri Trebinji z hrvaško. Poleg tega se bojim da je ta cesta prava vukojebina, pa da me moja ne ubije
Če pa grem nazaj, pa moram preko mostarja, pa dol naprej do hrvaške meje, cesta ki sem jo že vozil, pa tudi traja.
Foča - čez Sutjesko - Predjel - Suha - Gačko - Bileča - Trebinje - Dubrovnik. Zanima me če je ta normalni mejni prehod pri Trebinji z hrvaško. Poleg tega se bojim da je ta cesta prava vukojebina, pa da me moja ne ubije
Če pa grem nazaj, pa moram preko mostarja, pa dol naprej do hrvaške meje, cesta ki sem jo že vozil, pa tudi traja.