Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja sem to svojčas rešil tako, da sem na spojko za priklop zraka za prikolico privil hitro spojko za kompresor. Ker tukaj pri tej cevi zaradi ventila nimaš zaloge zraka iz rezervarja, če rabiš za kakšne takšne namene.
Vem vem, ampak npr. pri Torpedu, če si priklopil to cev spredaj na ventil, ki je pred kabino je na njo pihalo samo kolikor je kompresor spoti filal, zrak, ki je že bil v rezervarju ni šel več nazaj skozi ventil. Možno, da je pri tebi ta priklop na kakšnem drugem mestu in to kar sem napisal prej ne velja. Vglavnem treba se je znajti
Tako kot si napisal, tamali TD 4806 rezervoad spodaj pod kabino, ventil spredaj levo pred kabino. Na eni strani zelim priklopit na ta ventil, na drugi pa na pistolo z merilcem pritiska
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.