Četrtkov Alter Meet

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.427
7.080
113
madona, se bo treba v lj preselit, da pride človek zraven teh meetingov
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
smile-1.gif
V Mariboru noče noben organizirati meetov? Ali pričakuješ, da se bodo Ljubljančani dobili v totem mestu. Saj Maribor je zelo lepo mesto, ampak da bi se tja vozil na pivo ali dve?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@gretzky

Ko smo prišli iz totega mesta k vam smo odšli domov tazadnji pa tudi meet smo organizirali pri vas.
Sedaj bi ga lahko vi v totem mestu,piva imamo na pretek,tako da ti nabavimo tudi sod da se ti bo splačalo prit
smile-1.gif

p.s.
Goba se je ustrašil,da če bi prej lokacijo objavil da bi pijače zmanjkalo,če bi prišel še kdo iz MB
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.498
5.696
113
Reku bi da si nepokreten pa bi te prsl iskat
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.427
7.080
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
smile-1.gif
V Mariboru noče noben organizirati meetov? Ali pričakuješ, da se bodo Ljubljančani dobili v totem mestu. Saj Maribor je zelo lepo mesto, ampak da bi se tja vozil na pivo ali dve?

Saj tudi iz MB nisem
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@gretzky

Ko smo prišli iz totega mesta k vam smo odšli domov tazadnji pa tudi meet smo organizirali pri vas.
Sedaj bi ga lahko vi v totem mestu,piva imamo na pretek,tako da ti nabavimo tudi sod da se ti bo splačalo prit
smile-1.gif

p.s.
Goba se je ustrašil,da če bi prej lokacijo objavil da bi pijače zmanjkalo,če bi prišel še kdo iz MB
wink-1.gif
Očitno sem bil narobe razumljen. To so takšni instant meeti, ko se dobiš na pijački ali dveh (tako kot se med tednom dobiš s prijatelji). Vsaj jaz gledam tako na celotno stvar. Služba danes, služba jutri, vmes družina. Nekako se mi ne vozi dve uri na pijačo ali dve. Zaradi časa, obveznosti,...
Hotel sem reči, da bi lahko na vašem koncu nekdo organiziral meet, potem pa pride ki se mu zdi to vredno, ima čas,...

Darjan: Se mislil, da si iz tistega konca. My mistake.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.427
7.080
113
Saj sem iz tega konca, ampak selo..izven štajerskih velemest
smile-1.gif

Edino če mi apollo priskrbi kakšno protekcijo, da lahko ruknem 2, 3 pire..na sok se mi skoraj ne splača vozit
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.447
7.563
113
jz ti lahk sam povem da po treh ne bo nic narobe. Ce jih bo vec bova pa en jogi dala v dnevno dobo in bos sel zjutraj domov.