Cestarji morajo plačati kazen

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Ker so policisti ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi slabega dela cestarske službe, so vzdrževalcem napisali obdolžilni predlog na sodišče.
http://www.zurnal24.si/crna-kronika/pluzenje-kazen-ceste-159674
Čaki čaki čaki čaki malo....
13.gif

Kaj pa je zdaj to? Mogoče kakšna velika živina v katerem od udeleženih vozil? Ker skor ne morem verjet, da lahko policist reče, da je krivo slabo delo cestarjev. Kriva je vendar neprilagojena hitrost!

aplauz.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Hehe, sem slišal. Izjema, ki potrjuje pravilo "neprilagojene hitrosti". Čeprav osebno poznam še en podoben primer.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Pravilno - zato ker je bila cesta katastrofalna !
Tam kjer je ruknil (blag desni ovinek pred "Kurnikom") je bila cesta ze dokaj solidna.Naprej proti Idriji pa niti zrna soli ali peska - da bi kdo pluzil se niso spomnili.
V sredo so bile vse ceste katastrofalne - tudi tiste, ki jih ponavadi zgledno pluzijo.

EDIT:
Citat:
Petdesetletni voznik avtobusa je včeraj okoli 15.20 peljal iz smeri Želina proti Idriji. Ko mu je nasproti pripeljal voznik osebnega avtomobila, se je z vozilom umaknil skrajno desno.

Spet bucka na 24kur - peljal je iz smeri Zelina proti Tolminu

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ravnokar sem poklical policijo zaradi neoznačenega velikega kupa snega na vozišču Dolenjski cesti, pa še vozilo zimske službe je šlo kar mimo. Je operater rekel, da bo poslal patruljo. Upam, da bo tudi tukaj nekdo dobil kazen.
cheer.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
keber: WE NEED PICS.....sej imaš GSM? ali pa pejt po TRAVELER v HOFERja :p

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Ravnokar sem poklical policijo zaradi neoznačenega velikega kupa snega na vozišču Dolenjski cesti, pa še vozilo zimske službe je šlo kar mimo. Je operater rekel, da bo poslal patruljo. Upam, da bo tudi tukaj nekdo dobil kazen.
cheer.gif

Pa poglejmo:
- če se bo sneg stopil ali čudežno izginil do prihoda patrulje boš dobil TI kazen za krivo prijavo
- če se sneg ne bo stopil in bo še tam boš TI dobil kazen zaradi neoznačitve izrednega dogodka na cesti
...

.. oba primera poznam iz prakse in zato NIKOLI ne kličem policije pa magari če je cesta neprevozna! Žalostno ampak tako so me naučili!
10.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Eni delamo, ne pa skačemo naokoli in fotografiramo. Videl sem na vožnji v službo. V tem času, ko so vsi zavirali in se pokali na en pas, res nisem imel časa še mobitel ven iz žepa rinit in slikarit.

In toliko snega, kot ga je tam bo težko čudežno izginilo brez kakršnekoli mehanizacije v bližini. Ter v primeru neke večje in nevarne nepremične ali premične ovire vedno pokličem policijo in še nikoli nisem dobil kake kazni.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
cheer.gif

Pa poglejmo:
- če se bo sneg stopil ali čudežno izginil do prihoda patrulje boš dobil TI kazen za krivo prijavo
- če se sneg ne bo stopil in bo še tam boš TI dobil kazen zaradi neoznačitve izrednega dogodka na cesti
...

.. oba primera poznam iz prakse in zato NIKOLI ne kličem policije pa magari če je cesta neprevozna! Žalostno ampak tako so me naučili!
10.gif

Pa si že kdaj slišal, da ti ob taki prijavi ni treba poklicat policije in ni treba povedat, kdo kliče? Pokličeš, poveš kaj je, adijo in pelješ naprej.