Cenejši cigareti

kajn

Guru
5. okt 2007
2.789
1.619
113
Iskajoč brata
Učeraj sn sov drugič letos po cigarete in sn bil zlo presenečen nad tem da so se tisti cigareti ki jih jest kadim, pocenil za 10%.
Od kar kadim, je prvič, da so se cigareti pocenil. Sn pa zdele mal razmišljal in gruntam kuk so bli, ka sn začel kadit. Če se prov spovnem, so bili 350 sit. Zdej pa okroglih 2 €

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
No, Muratti so bili v času tolarja 490SIT, potem so se podražili za 5 SIT. Po uvedbi evra, so bili dolgo časa 2,30€, zadnjič so jih pocenili za 10 centov. Menda gre za cenitev zaradi zahteve proizvajalca
17758-icon_confused.gif
to sem nekje slišala.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
...jst pa rajš ne pomislim kolk denarja se tkole đabe spiha u zrak...ne smem mislit na to, ker živčna ratam.
13.gif

Še dobr, da se je moj dec odvadil...zna bit, da sem tut jst kej pripomogla z mojimi "ekonomskimi računicami"...
grin1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz se tudi spomnim prve cene za West 230, pa potem ko so se podražili za 5 tolarjev, pa tako naprej.

Sploh ne upam razmišljati, kaj vse bi si lahko kupila, če ne bi tega denarja spustila v zrak. Eh, pa tako ali tako bi ga zapravila, če ne za to, pa za kakšne druge bedarije.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:Eh, pa tako ali tako bi ga zapravila, če ne za to, pa za kakšne druge bedarije.
Točno to! Jst sicer skadim kake pol škatle na dan, včas celo, torej bi pršparal ene 40 evrov. In kaj si lahko danes človek privošči za 40 evrov
smile-1.gif
? Tolk slabo mi pa tut ne gre, da bi jih nevemkako pogrešal.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
??? kaj je še lahko bolj brezveznega? dim spustiš v zrak, svinjarija ti pa ostane v pljučih...

bolj da porabiš za kondome, da ne boš presenečena
evil.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Ko sem jaz nehal kadit (pa je to že kaka 4 leta nazaj), sem nekaj časa vsak dan dal jurja na stran, ker bi pač nekje 700 SIT se mi zdi itak dal za 2 škatli čikov, pa sem še malo gor zaokrožil, ker sem s čiki posledično tudi kavice omejil. Menda sem en mesec tega jurja pridno vsak dan dal v eno kuverto, pol pa začneš ven jemat, ker se ti ne da it na bankomat, ampak potem daš drug dan pač 2 jurja v kuverto ... nekaj časa ... pol pa samo še ven jemlješ, kuverta je prazna, kadiš več ne, pri dnarju se pa ne pozna
confused-1.gif

Pač si druge stvari kupiš za tisti dnar, ene pametne, ene neumne, ampak kot bivši kadilec lahko mirno rečem, da ni bolj neumnega načina za poraba dnarja, kot so čiki. Ok, mogoče še za kako pirotehniko
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sam v osnovi sicer mam željo se odvadit, ampak to samo zato, ker tak malo skadim, da se mi zdi da še to nebi rabil.
Dnevno zategnem tam 5-10 cigaret, odvisno kako dolg je dan in kake so priložnosti. Doma čez dan skadim cela 2 cigareta,
ker se mi neda skoz ven hodit, zdaj pozimi pa še 2 ne skadim.

Zdaj sem pa tolko mislil na čik, da morem it na enega. Prav zluštal se mi je. In tak jaz kadim, načmarim si ga,
ko se mi zares lušta, užitek je večji, škodljivo je manj (ker manj skadim), ceneje je, in zunaj nerabim tolko stat.

Čeprav v kafičih iz protesta ne hodim ven kadit, in se pač vzdržim čika. Če se pa peljem na kavico, pa prej v avtu enega
zategnem če mi paše.

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Če jih ne bi vrgel za čike, bi jih pa za neki druzga, mogoče še bolj bezveznega.

A je sploh še lahko kej bolj brezveznega kot zapravit za čike...kupuješ dim, ki ga pihaš v zrak in si dokazano uničuješ pljuča...če ne druzga teh 40 EUR (kot pravi Fiatista) porabiš za benz...neki je. Pa če si kupiš kako traparijo iz Top Shopa je bolj pametno kot cigareti....
13.gif