Cena odstranjevanja zobnega kamna ????!!!!?!?!??!

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
Po dveh letih sem dal ponovno odstraniti zobni kamen. Zadnji račun (pač samoplačniška storitev) pred dvema letoma je bil 3.300 SIT, pa se mi je zdelo veliko za 5-10 minut dela. No morda 15 minut skupaj s pregledom zob. Danes sem dobil na izbiro 30 € pod roko ali 35 € z računom. Več kot 100 % dražje v dveh letih ? Vaše izkušnje in mnenja ...

LP

PS: Se sploh več ne čudim, da je vedno več ljudi s piškavim nasmehom. Pri teh cenah .....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Moja zobarca mi je za čiščenje kamna vzela 17€. Brez računa.
Šušmarijo.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Mene pride ta storitev 40€
bonk.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.220
857
113
cena je verjetno odvisna tudi od obsega storitve. svakinja je ustni higienik in se ukvarja tudi s tem. za odstranjevanje zobnega kamna, peskanje in poliranje zob ter na koncu še beljenje računa okoli 100€ , vse skupaj pa traja dobro uro.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ja men je rekla kao da je 45eur... ampak zato kr sm študentka, da mam zastonj...
(mi je pa rada tut za injekcijo zaračunala - 10eur, k sm jo prosila, če mi jo da, k mi je lih en zob zdravila, pa mi ni blo lih do trpljenja... )

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.058
838
113
Meni moja zobarca naredi to meni zastonj.... Btw. punca je pravi biser. Ena najlepsih in najsimpaticnih zensk, ki sem jih kadarkoli videl. 100% med top 5. Tja grem z veseljem vrtat, brusit pa tam bi zivel jaz.... kak je lepa.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.116
3.173
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Meni moja zobarca naredi to meni zastonj.... Btw. punca je pravi biser. Ena najlepsih in najsimpaticnih zensk, ki sem jih kadarkoli videl. 100% med top 5. Tja grem z veseljem vrtat, brusit pa tam bi zivel jaz.... kak je lepa.

kera zobarca pa je to jaz iščem novo .......a je v LJ

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Men moja zobarca tud nardi zastonj, tko mimogrede ubistvu (to smo že pisal v temah o tem, če smo zadovoljni s svojimi zobarji). Sam je pa tud res, da ga nimam nevem kolk, da bi se mogla prou lotit tega načrtno...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ja pa v redu, a sediš na zlatem stolu, da mora toliko več zaračunat kot je povprečje. Kr neki je tole preseravanje. Je pa res, da dokler bodo ljudje pripravljeni mastno plačevati t.i. bolj kakovostne storitve, toliko časa jih bodo tudi z veseljem ponujali. Je pa ogabna misel, da je človekovo zdravje dandanes v prvi vrsti odvisno od denarja (od zdrave prehrane dalje).

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja študij je dolg in drag, Treba je povrnit vse stroške, ki so nastali tokom let. Saj plače vam bodo šle tudi gor, kaj jočete.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.778
113
pri taščici
Ali je to v celoti samoplačniška storitev, ali krije kaj ZZZS. (kot v primeru sive:bele plombe)
Štos je v tem, da se v zdravstvu praktično vse povsod "muti". Najbolj na jetra pa mi gre sama država, ki nima pošlihtane osnovne stvari kar se tiče financ, sociale...
Kako hudiča nikomur ne pade na pamet da bi jaz lahko že nekaj časa plačeval davke, seveda če ne bi bilo čakalnih dob. RAzumem da so čakalne dobe za upokojence (se pač držijo Štrousovega rekla). Bolje da jih več in čim prej pobere matilda, manj bo penzij za plačevat, ampak da se enako obnašajo pri zaposlenih mi pa ni jasno

Precej sem OFF, ampak..

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Ja študij je dolg in drag, Treba je povrnit vse stroške, ki so nastali tokom let. Saj plače vam bodo šle tudi gor, kaj jočete.

Hecno.
Meni se je pa vsa leta dozdevalo, da jim študij financiramo mi, davkoplačevalci.
17758-icon_confused.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ja pa v redu, a sediš na zlatem stolu, da mora toliko več zaračunat kot je povprečje. Kr neki je tole preseravanje. Je pa res, da dokler bodo ljudje pripravljeni mastno plačevati t.i. bolj kakovostne storitve, toliko časa jih bodo tudi z veseljem ponujali. Je pa ogabna misel, da je človekovo zdravje dandanes v prvi vrsti odvisno od denarja (od zdrave prehrane dalje).

Če si lahko privoščiš bolj kakovostno storitev, boš izbrala cenejšo smao zato, ker so baje oderuhi?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ne gledam s perspektive tistih, ki imajo, ampak s perspektive tistih, ki nimajo.
Če bi sama imela money to burn, pa ne vem, za kaj bi se odločla. Težko razmišljat hipotetično. Sem pa nasploh velik skeptik do vsega, kar ima navito ceno, ker je v večini precenjeno.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Štrovs tega ni tako rekel.

Rekel je, da kaj se imajo upokojenci za sekirat. Niso v službah, da bi se bali zanje, pokojnina je zagotovljena, bojijo naj se samo matilde. Kar je sicer po svoje res, prah so pa dvignili licemeri/ke, ki jim je šel v nos in/ali nimajo pametnejšega dela.