Cena keramičar, Pleskar, brusilec parketa

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
imam tri vprašanja.

Koliko je na današnji dan primerna ( srednja) cena za Keramičarja skupaj s fugiranjem ?

Cena za Pleskarja, s kitanjem?

In cena brušenja parketa z lakiranjem in obrobami?

IN pa fasada skupaj z odrom?

aja, itaq vse skupaj na kvadratni meter

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Med Celjem in Mariborom so cene za polaganje keramike med 10 in 13€, za fasado pa dobrih 30€ (10cm).

theMario

Zelenc'
23. maj 2015
28
0
1
bilokudarafalsvuda
www.misaron.si
Okoli Celja fasaderji računajo med 25-30€ na kvadrat z odrom in vsem. Ko se bo oglasil in videl koliko je dela, bo dal bolj normalno ceno
wink-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
kremika se mi zdi poceni, nazadnje sem dobil ponudbo za 21€...je dejansko lahko taka razlika da se to splača? fasada pa vidim da je cena realna očitno nekje tukaj 25-30...

kaj pa parket?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Valjda je lahko razlika. Samo če plačam ceno, ki je v top 10% potem tudi pričakujem temu primerno izvedbo. Odvisno, kako si picajzla.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.962
113
pri taščici
Pri teh zadevah je podobno kot pri avtih.
Koliko stane avto ki zmore 200 na uro. Lahko je 15 jurjev al pa 50. In isto je pri gradbenikih.

Pri keramicarju je cena odvisna od velikosti ploscic, ravne podlage, vzorca polaganja....
Za ceno cliota pac ne moreš dobiti nekaj od nemske trojice ce se vrnem na avte.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Valjda je lahko razlika. Samo če plačam ceno, ki je v top 10% potem tudi pričakujem temu primerno izvedbo. Odvisno, kako si picajzla.

jaz hocem samo da so uporabljeni najboljsi materiali...tak grdo narejeno da bi me motilo menda ne mora tisti za 15€ naredit

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Jaz sem dal 20€ za meter, čakal sem ga štiri mesece da sem prišel na vrsto. Lej pri kopalnici cca 30m2 je razlika med 15 in 20€..150€.
Cela kopalnica pride 4-5 jurjev in ne bom zdej šparal pri 150€, da bom potem do konca življenja gledal sfušane ploščice. Sej lahko bi tisti cenejši lahko naredil enako dobro samo nisem upal tvegati. Pač povprašal sem malo naokoli za reference šel pogledat salon, ki ga je polagal pregledal zadevo in se odločil za njega.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

jaz hocem samo da so uporabljeni najboljsi materiali...tak grdo narejeno da bi me motilo menda ne mora tisti za 15€ naredit

Sedaj vedno, ko hodim na WC v kakšnih nakupovalnih centrih med tem ko čakam da se izprazni mehur pregledujem kvaliteto polaganja. Jaz ne bi bil zadovoljen, če bi mi tako položili.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

Sploh, če misliš najboljše materiale uporabljat morš vzet nekoga, ki bo res lepo nardil...

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.530
2.287
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jatamp;
Bolje da ne ves za kaksno ceno se polagajo nakupvalni centri. Najnizja mozna, minus 20%

V bistvu se ne polagajo, ampak namečejo skupaj. Tudi pri raznih obnovah teh štacun se tako dela da boh pomagi

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:Sploh, če misliš najboljše materiale uporabljat morš vzet nekoga, ki bo res lepo nardil...
Mislim, da je pri keramiki težje lepo narediti s slabimi materiali (ampak nekateri zmorejo) kot z dobrimi. Če so ti res dobri... Torej bi moralo biti v večini primerov polaganje poceni ploščic dražje, ker denimo bolj odstopajo po merah.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.153
113
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:

Sedaj vedno, ko hodim na WC v kakšnih nakupovalnih centrih med tem ko čakam da se izprazni mehur pregledujem kvaliteto polaganja. Jaz ne bi bil zadovoljen, če bi mi tako položili.

Imam občutek, da si se poscal isto ugodno.

manca24

Zelenc'
27. apr 2016
12
0
1
Brušenje parketa
Pri nas smo danes zaključili ravno z brušenjem in lakiranjem parketa.Cena je bila 13 eur,letve nizke masivne 3 eur cene so bile končne z davkom.Bili smo zelo zadovoljni.Parketarja smo dobili kjer ima oglas na Bolha.com.Je pa iz Kranja parketarstvo Orehek.
lp

Nazadnje urejeno:

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik manca24 pravi:
Brušenje parketa
Pri nas smo danes zaključili ravno z brušenjem in lakiranjem parketa.Cena je bila 13 eur,letve nizke masivne 3 eur cene so bile končne z davkom.Bili smo zelo zadovoljni.Parketarja smo dobili kjer ima oglas na Bolha.com.Je pa iz Kranja parketarstvo Orehek.
lp
In ti si se ravno prijavila na ta forum...
In ti si ravno to temo našla...
In ti si ravno tega parketarja pohvalila...
evil.gif

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Citat:
Uporabnik manca24 pravi:
Brušenje parketa
lp

Zdravo Gregor.

manca24

Zelenc'
27. apr 2016
12
0
1
Človek je povpraševal po cenah izvajalcev.Mislim da sem nekomu poskušala pomagati....a glej ga zlomka.Res je težko prebrati z računa ceno za kako delo in napisati nekomu,da si bo lahko okvirno zastavil budget za prenovo.Kakšni smo ljudje....Napisano je ponavadi naše ogledalo.