Jest imam tri čelade:
Največ uporabljam AGV GP Pro "Valentino Rossi", ki je bolj športno naravnana in s katero sem zelo zadovoljen, je lepo tiha in aerodinamična, ima DD zapenjanje in orek zračnike. Cena je okoli 400€ (ne vem točno ker sem jo dobil precej ceneje)
Imam tudi preklopno Nolan N100E, ki pa razen tega da ej preklopna nima nekih prednosti, vse deluje nekako razmajano, notri piha in buči, skratka za kaj več kot kakšno krajšo ali priobalno vožnjo ni ravno primerna (je pa zato po vročini zakon) Cena je cca 200€.
Tretja čelada pa je pri nas precej neznana NAU N50 Dreamer ki sem jo dobil v dar in ki jo večinoma uporablja punca. Čealda je nekje vmes med zgoraj opisanima, glede na to da je cena verjetno ugodna (sicer ne vem koliko stane, pomoje pa ni draga) pa je zadeva čisto ok.
Nedolgo nazaj sem imel na testu preklopno Shoei Multitec, ki je še en dokaz da je zelo težko narediti dobro preklopno čelado. Kljub temu da je izdelava odlična (cana je pomoje ravno tako okoli 400€), je še vedno (pre)glasna in pretežka.