Čelada in folija

mistique

Guru
16. jun 2009
14.166
1.953
113
Emona / Carnium
Sem dal v čvek, lahko se tudi prestavi.

Ker vem, da je tu nekaj forumašev, ki tiskajo in delajo s folijo, me zanima sledeče: je možno na folijo natisniti poljuben motiv in potem to dovolj učinkovito (da se ne odvije po robovih) aplicirati na takšno čelado?
Kaj bi namreč rad: iz poljubne čelade, bi rad čelado z RedBull motivom. Način izvedbe skoraj ni pomemben
smile-1.gif

helmets-fly-racing-bmx-youth-full-face-default-black-white.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Naceloma je mozno, je pa fajn da je design tak da se lahko kaksno napakico skrije, oz da ni tok ocitna...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.166
1.953
113
Emona / Carnium
Nekaj na to foro:

Jaz bi zadeve probal čimbolj poenostaviti. V bistvu se lahko čelado preštriha (mogoče plastidip?) potem pa čez RedBull motiv (biki, napis,...). Bi pa to naredil tako, da je zadeva čimbolj obstojna in da ne pade dol po eni sezoni gonjenja.

msenjur, če si se pripravljen s takšno zadevo za*ebavat, mi javi na zs. Me zanima tudi koliko časa bi rabil za kaj takega, ker čelade še nimam
smile-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ma če te že Red Bull sponzorira pa naj da še nalepke na čelado:):)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Če želiš imeti kvaliteten izdelek, bi jest takole naredil...

čelado bi dal enemu ličarju pobarvati v tole mat modro barvo, potem ti jest naredim nalepke logota in jih zmontiram, in potem daš vse skupaj še ličarju prelakirati. To je potem kot original, in mora zdržat kar nekaj sezon...

moj strošek bo minimalen, ker so nalepke enostavne, in tud montaža ni zahtevna.
ličar bo pa glavni storšek...

jest ti tole polepim v enem dnevu... ličar pa rabi malo več časa, da se vse vredu posuši pa tko... od oka, 1 teden... bi se tole vse skupaj odvijalo. v pon ti pihne, v torek prevzameš, v sredo mi daš, v čet prevzameš, v petek še lak in je v soboto feritk!
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Pa ne pozabi, da ni vsak material čelade OK za barvat, da ni vsaka barva OK za čelade barvat itd ... Da ne bo kuncu imela varnostne lastnosti jajčne lupine ...