Če kdo rabi ceneje gume....

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Mogoče komu pride prav...

Citat:
V spletni trgovini www.gumax.si vam že sicer ponujamo nakup pnevmatik po najugodnejših cenah. Posebej za vas, zaposlene na šolah, pa smo pripravili še posebno akcijo in sicer 3 EUR dodatnega popusta na vsako kupljeno pnevmatiko. Vse kar morate storiti je, da ob nakupu v košarici v polje »KODA AKCIJE« vpišete kodo »jazučitelj«.

Da ste učitelj ni pogoj za nakup... morda pa komu pride prav
wink-1.gif

PS: Nimam nobene koristi od tega ... samo predajam informacije, ki sicer visijo na nekaj šolah v SLO...

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau...

write.gif
Si sposoben zrihtat več? Izvoli.
Dandanes so pač takšni časi, da je pač treba nekoliko varčevati. Eni pač iščejo "mimovrste" kodo, drugi enaa.com .... spet tretji pač na gumaxu. Če te moti pač spreglej.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Imaš med trgovinami hitro razliko v eni gumi 10€, brez da kake kode iščeš.

Saj ne, da ni dobrodošlo, da si objavil, ampak se vidi na daleč, da samo izkoriščajo nevedne učiteljice, ki potem kupijo tu gume (iiii kak lepo, da so se spomnili na nas...), ker bodo ''12€ ceneje kot drugod'', pa tudi če bodo realno dražje xy€.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
12€? grem danes tankat pa sem več denarja skuril za brezveze, glede na včeraj.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Ne pametuj na veliko, ker nimajo vsi tvoje dimenzije gum.

Prav tako pa nimajo vsi tvoje dimenzije, ane?

SP ima prav - najprej se splača preveriti v ostalih trgovinah, če je gumax še vedno najcenejši, pa greš tja in odtipkaš kodo in imaš best buy.
smile-1.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Čisto res, a jaz nisem nikoli rekel, da mora kdo kupiti prek gumaxa. Jaz osebno bom kupil Uniroyalke pri lokalnem vulkanizerju, ker mi zrihta boljšo ceno kot prek spleta.

Če pa bi bil gumax cenejši (kot naprimer pri sodelavcu, ki ima 205/65/15), mu pa z veseljem povem za kodo za dodatni popust.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
Če imaš kokr tok normalnega vulkanizerja (da ima kej prometa), ti zrihta gume ceneje kt vsi spletni prodajalci. Če maš pa požrešnega, te bo pa itak opalil pri gumah, centriranju, ventilčkih, premontaži...

lp

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Če imaš kokr tok normalnega vulkanizerja (da ima kej prometa), ti zrihta gume ceneje kt vsi spletni prodajalci. Če maš pa požrešnega, te bo pa itak opalil pri gumah, centriranju, ventilčkih, premontaži...

imaš prav
aplauz.gif

pozdrav.gif

lp