Jaz bom pa povedal takole.
Likvidacije so domena komunistov. Pri komunistih so zločini v krvi. Ne morejo brez njih. Komunist ne zna zmagovati pošteno in v enakovredni pošteni tekmi.
Noben, ki ima možgane v glavi zato, da misli z njimi, se ne poslužuje likvidacij. To delajo samo slaboumni luzerji. In luzerjev je na tem forumu kot plevela. Ko se nek luzer v debati "useka" z nasprotnikom kateremu ve, da mu s svojimi možgani ne bo kos in ga v debati ne bo mogel premagat, se zateče po potuho in pomoč k moderatorjem in ga fehta naj mu nasprotnika pospravi, diskvalificira, likvidira , bana.
To so komunistična posla na katere smo nasprotniki komunistov itak že navajeni. Komunisti so navajeni pa likvidirat.
Jaz še nikoli na nobenem forumu nisem šel jokat k oblastnikom moderatorjem....da mi nasprotnika onemogoči z banom. Mi je to izpod časti.Tolk kot sem jaz kasiral žaljivk jih ni še noben tukaj. Pa nisem še nikogar prijavil. Amnpak jaz se na žaljivke poserjem, saj sem tistega, ki mi žaljivke servira, sposoben v debati premagat. Jaz se v debatah zanašam na svoje možgane, luzerji komunisti pa se zanašajo na pomoč eksikutorjev oziroma rabljev.
To, o slabih debatah, ki jih bojda pišemo samo nasprotniki zločincev in nasprotniki levičarjev, kot pravite, zaserjejo forum, so zelo slab izgovor luzerjev. Vsak ima možnost, da me ignorira. Prav vsak. Jaz nikogar ne silim, da me bere. Jaz tud ne berem vseh brezveznih debat nekaterih uporabnikov. Ampak men še na misel ne pride, da bi zato koga odstranil, likvidiral. Vsak ima pravico povedat kaj misli. Vsak. In tud, če se jaz z enim turbobičem mogoče ne strinjam, ga za to ne bom šel pospravit. Jaz nisem užaljen, če mi nekdo reče da sem bedak, bumbar, [cenzura], retard itd....mi gre pa na jetra, če se nasprotnik, namesto svojih možganov, raje posluži likvidacije in me pospravi. Ker mu je to lažje. Jaz se znam branit in znam zmagovat pošteno, ne z likvidacijo. Jaz nisem komunist. Jaz ne delujem komunistično. Jaz delujem s pametjo. In to nekatere tu fejst moti.
Sem piker, priznam, nisem pa pokvarjen. Je pa hinavskih pokvarjencev tukaj gor polno. Taki pokvarjenci pa so privilegiranci prejšnjega režima in potomci ali zagovorniki povojnih zločincev, ki si še dandanes dovolijo prodajat samo svojo komunistično zločinsko resnico..
Na ta forum sem se itak vrnil s predpostavko, da bom spet likvidiran. Ampak zavedam se da je to moj davek borcev proti komunistom zločincem, ki jim kuzla v rit skače. Gotofi ste! Sicer še nakej opletate z repom, ampak gotofi ste.