Če če če

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.103
1.278
113
42
Bi bila moderacija v cveku in parlamentu tako hitra kot v Spamu bi ta forum bil še tok tok bil normalen a očitno vsem paše da se par debilov pogovarja o se večjih debelih.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Eni in isti odpirajo bedaste teme ali zaserjejo obstoječe.

Bi bilo treba par evtanazij naredit tukaj na forumu. Ali vsaj kakšen filter na 10 zadnjih tem, da ti jih ne kaže in s tem jim bo obisk padel.
17758-icon_confused.gif

https://www.alter.si/tabla/dose...&fromprof=1
Tale jih kr v eno odpira bedaste teme.

Štibr je par odtenkov boljši.

Levičarji so se nekako umiril s spamspamom. sijanom in rjuharjem.

V glavnem zlo moteče je vse skup.
bonk.gif

Vsaj kak filter na zadnjih 10 tem, pa naj se potem kregajo pacienti, brez zdravega dela foruma.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Pod pojem neprimerno izražanje vključujemo besede, ki izgledajo, se slišijo ali pa so okrajšave za slednje: psovke, seksualnost, prostaštvo, neprimerno izražanje o spolni nagnjenosti, blatenje, in obrekovanje. Tovrstno izražanje ni dovoljeno in ga v primeru prekomernosti moderator lahko sankcionira. * Pridržujemo si pravico, da nemudoma odstranimo kogarkoli, ki promovira ali vzpodbuja nasilje, rasizem ali sovraštvo. * Uporabnikom, ki spodbujajo k dejanjem s prejšnjega odstavka bomo pri priči onemogočili možnost sodelovanja v forumih Alter. *

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
haha v spamu strožje moderiranje kot drugot. v bistvu je spam sekcija edina ne-spam sekcija.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Bič, tvoj nivo komuniciranja je na momente tako pod podnom (primerljiv z najvejčimi pacienti, ki so kadarkoli pisali po temu forumu), da enostavno kar sam pokličeš moderacijo k sebi. Sorry ampak to tako je. V živo si legenda, tukaj se pa na momente tako obnašaš, da me skoraj mine volja do življenja. Vem, kaj bi rad povedal in vem, da imaš kdaj pa kdaj tudi point pri vsem tem ampak s takim načinom komunikacije zj3beš ama vse. Tako da globoko vdihni in izdihni ene parkrat preden spišeš post ali pa tik preden ga objaviš pa bi znalo biti že veliko bolje.
Pa lep sončen dan še naprej
Mushroom%20Icon.jpg

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Jaz turbobitcha sicer ne poznam v živo in ga nimam za kaj zagovarjat. Se mi ne zdi problematičen uporabnik, verjamem pa, da mu dvigne pisker, ko mora brati te neumnosti, ki jih moderacija dovoljuje. Mene tudi mine volja do življenja, ko vidim, da med nami živijo osebki kot je dsf, telex, 8888, kameleon, stardec itd... Ampak oni si niso krivi, da so taki, so pač bolani. Krivi pa ste vi, ki dovoljujete, da poserejo cel forum in zato normalni uporabniki odhajajo ali popizdevajo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Ja, če bi pa vse te omejil s pisanjem ali pa konstantno brisal, bi se pa spet "drli" o človekovih pravicah in svobodi govora. J3bena je ta moderatorska služba, od katere nimaš prav ničesar razen tega, da se po tebi polica gnojnica enkrat z ene in drugič z druge strani :\

Poleg tega pa veš kaj pravijo? Da baje pametnejši popusti oz. odneha. Neumen ne ve, da je neumen in bo bil neumen (oz. bo pisal bedarije) še naprej, pametnejši pa bo utihnil ali pa se vsaj umiril in ne pisal tako vulgarno ter žaljivo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Zbrišite iz zadnjih 15 tem, take zadeve pa je rešeno. Tist, ki bo šel pa sam iskat po podforumu je pa itak pacient pa mu ni pomoči.

Jst bi komot preskočil take teme, če jih ne bi vidu sploh. Tko pa padejo v oči, takoj ko odpreš alter.

En podforum izberite, da se ne bo vidu v zadnjih 15 temah in potem not mečeš take teme. Pa naj se drkajo pacienti potem med sabo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Stardec je bil zadnjič malo banan, zdaj se pa gotovo ne bo več oglašal lep cajt. Spet bo en spreobrnjenec manj na forumu.
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
V bistvu je pacient na forumih, v živo pa pač rad fuke špila, zaradi česar je do neke mere faca, ampak tudi hitro beden rata.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Stardec je bil včasih maskota foruma, nekaj takega kot slaba vest. Sedaj je pa tečka stara zakisana. Ker fjukat ne more več, pa cviček dela in se pritožuje vmes po forumih.

Noben problem, če se vtakne v debato in potegne črto, kaj je prav in kaj ni prav. Nikakor pa ne toleriram laži, češ da kako je bilo slabo takrat in da ni bil nikoli v partiji! Pa je bil in to eksekutor! Partija s svojimi vezami, možnostmi in poznanstvi mu je bajto naredila in vikend, pa penzijo dala. Sedaj je pa farški, saj ne more biti res!
rolleyes-1.gif

Več kot resnično, da bolj ko se ti luknja približuje, bolj pobožen si.
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nič ne lažem in jaz nikoli ne lažem. Kaj veliko več mi pa ni treba povedati, ker ni prav, da se po anonimnih forumih koplje in razkrinkava identitete. Če bi bilo to prav, se vsi tule podpišimo z imenom in priimkom. Mene to ne moti.

Lagati pa nikar.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Da ne bo kaj narobe ali nejasno - glede na to, kakšne komentarje in izjave občasno beremo tule gor :

Upam, da razumete mojo izjavo "eksekutor", ker to je "izvršilna oblast".
Da ne bi kaka osmica ali telex slučajno manipuliral okoli 60 - 70 let stare zgodovine! Toliko pa Stardec tudi ni star. Pa tudi če bi se šlo za kaj takega, se o čem takem ne piše takole.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.103
1.278
113
42
Ma ka je brezveze z normalnim tonom tle komunicirat ker itak folk ne zna imet normalne debate.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz bom pa povedal takole.
Likvidacije so domena komunistov. Pri komunistih so zločini v krvi. Ne morejo brez njih. Komunist ne zna zmagovati pošteno in v enakovredni pošteni tekmi.
Noben, ki ima možgane v glavi zato, da misli z njimi, se ne poslužuje likvidacij. To delajo samo slaboumni luzerji. In luzerjev je na tem forumu kot plevela. Ko se nek luzer v debati "useka" z nasprotnikom kateremu ve, da mu s svojimi možgani ne bo kos in ga v debati ne bo mogel premagat, se zateče po potuho in pomoč k moderatorjem in ga fehta naj mu nasprotnika pospravi, diskvalificira, likvidira , bana.
To so komunistična posla na katere smo nasprotniki komunistov itak že navajeni. Komunisti so navajeni pa likvidirat.
Jaz še nikoli na nobenem forumu nisem šel jokat k oblastnikom moderatorjem....da mi nasprotnika onemogoči z banom. Mi je to izpod časti.Tolk kot sem jaz kasiral žaljivk jih ni še noben tukaj. Pa nisem še nikogar prijavil. Amnpak jaz se na žaljivke poserjem, saj sem tistega, ki mi žaljivke servira, sposoben v debati premagat. Jaz se v debatah zanašam na svoje možgane, luzerji komunisti pa se zanašajo na pomoč eksikutorjev oziroma rabljev.

To, o slabih debatah, ki jih bojda pišemo samo nasprotniki zločincev in nasprotniki levičarjev, kot pravite, zaserjejo forum, so zelo slab izgovor luzerjev. Vsak ima možnost, da me ignorira. Prav vsak. Jaz nikogar ne silim, da me bere. Jaz tud ne berem vseh brezveznih debat nekaterih uporabnikov. Ampak men še na misel ne pride, da bi zato koga odstranil, likvidiral. Vsak ima pravico povedat kaj misli. Vsak. In tud, če se jaz z enim turbobičem mogoče ne strinjam, ga za to ne bom šel pospravit. Jaz nisem užaljen, če mi nekdo reče da sem bedak, bumbar, [cenzura], retard itd....mi gre pa na jetra, če se nasprotnik, namesto svojih možganov, raje posluži likvidacije in me pospravi. Ker mu je to lažje. Jaz se znam branit in znam zmagovat pošteno, ne z likvidacijo. Jaz nisem komunist. Jaz ne delujem komunistično. Jaz delujem s pametjo. In to nekatere tu fejst moti.
Sem piker, priznam, nisem pa pokvarjen. Je pa hinavskih pokvarjencev tukaj gor polno. Taki pokvarjenci pa so privilegiranci prejšnjega režima in potomci ali zagovorniki povojnih zločincev, ki si še dandanes dovolijo prodajat samo svojo komunistično zločinsko resnico..
Na ta forum sem se itak vrnil s predpostavko, da bom spet likvidiran. Ampak zavedam se da je to moj davek borcev proti komunistom zločincem, ki jim kuzla v rit skače. Gotofi ste! Sicer še nakej opletate z repom, ampak gotofi ste.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
No, zdaj pa nisi tako hitro užaljen, kot si bil pred cajtom in si se kar hitro vrnil. Par pojmov boš še moral razčistiti (posebej o privilegirancih prejšnjega sistema), pa boš spet naš.
smile-1.gif