Kot delničarja NKBM sva z bratom dobila reklamo za naročilo na Dnevnik. Najprej sem bil jezen, kje za vraga so dobili najine naslove (v imenikih naju ni) potem pa zdele vidim da v drobnem tisku spodaj piše da so jih dobili KDD. To se pravi sedaj lahko pričakujem cel kup reklam (sicer naslovljenih). Z anti spam nalepko so nekako poskrbeli da ne dobivam trgovskih reklam in podobnega sranja, sedaj pa so našli tako luknjo.
Sicer so se vsaj potrudili in napisali da lahko kadarkoli zahtevam da "Dnevnik d.d., kot pravljalec podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja"
Me prav zanima kako "trajno" bom preprečil.Jim bom po emailu-ali po navadni pošti poslal prepoved. Kdo mi bo kril stroške tega mojega dela (znamka, pismo, papir, delo, oziroma del naročnine za internet, elektrika, računalnik, čas)!
Kaj za vraga bomo naredili če se se bo našlo nekaj 10.000 "Dnevnikov"
Sicer so se vsaj potrudili in napisali da lahko kadarkoli zahtevam da "Dnevnik d.d., kot pravljalec podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja"
Me prav zanima kako "trajno" bom preprečil.Jim bom po emailu-ali po navadni pošti poslal prepoved. Kdo mi bo kril stroške tega mojega dela (znamka, pismo, papir, delo, oziroma del naročnine za internet, elektrika, računalnik, čas)!
Kaj za vraga bomo naredili če se se bo našlo nekaj 10.000 "Dnevnikov"