carfax dostop, ima kdo?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Moje izkušnje.
Večinoma neuporabna zadeva, le pri enem avtomobilu se je izkazal za koristno. En servis je bil delan namreč na AMSZ-ju in so bili noter zavedeni kilometri. Zanimivo pa, da v poročilu niso bili izpisani kilometri na zadnjem tehničnem, ki je bil konec lanskega leta.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
302
83
39
Ljubljana
ja in kako zapišejo zavarovalničarji?

tako da jim ti poveš
tongue-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
ja in kako zapišejo zavarovalničarji?

tako da jim ti poveš
tongue-1.gif

Tako. In jaz sem zadnjič povedal po resnici, pa se je prijel za glavo in rekel, da bo napisal za tretjino nižjo cifro, da bom kaj več dobil, če ga bom prodajal.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
moj kolega je moj agent in isto palamut vsako leto s kilometrino
smile-1.gif
še enkrat ni napisal resnične

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.159
3.629
113
Marlbor
Pa ne zato, da bi tvoj avto bil več vreden, ampak zato ker če bo napisal resnične kilometre, bo cena verjetno konkretno poskočila. Ampak zadeva laufa, dokler se ne zgodi to ...
Citat:
Če je bil za zmanjšano nevarnost ali posebne okoliščine obračunan popust na premijo, za katerega se ob nastanku zavarovalnega primera ugotovi, da ne ustreza določilom o zmanjšani nevarnosti in posebnih okoliščinah v premijskem sistemu, ima zavarovalnica pravico od zavarovanca in sozavarovane osebe izterjati del odškodnine z zamudnimi obrestmi in stroški v razmerju med obračunano premijo in premijo, ki bi morala biti obračunana.
... potem boš imel problem, da te je zajebal prav kolega. ;-)