car garantie

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ima kdo kakšne izkušnje s to zavarovano hišo, ki daje garancijo na rabljene avtomobile? Je kdo že kaj popravljal preko njih na pooblaščenem servisu? Sem slišal, da jih je potrebno obvestit preden pooblaščenec začne popravljat je to res? So kake težave pri izplačilih ko vračajo denar?

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ti idi na servis in bodo tam vse uredili, nič ne rabiš sam obveščat
smile-1.gif
.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Treba jih je obvestit, če ti avtomobil popravlja servis, ki ni direktno njihov.

Servisi, oz. avtohiše, ki prodajajo njihovo garancijo, ponavadi reči urejajo kar direktno z Car Garantie in stranki ni treba mignit s prstom, vse uredi servis direkt. Torej nekaj podobnega, kot znajo servisi delat že z navadnimi avto zavarovalnicami. Če ti avto crkne, se pač pozanimaš na servisu a ti uredijo direkt. Če ne, pač težiš po telefonu Car Garantie.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ker so mi popravljali na pooblaščenem servisu, kjer tudi nudijo njihovo garancij (sicer nisem kupil avta pri njih) ampak mi je čudno, ker sem jih pred popravilom opozoril na to da je avto v garanciji (na servis me je privlekla avtovleka) pa so mi na koncu popravila izdali račun, ki sem ga moral plačat meni pa so rekli naj pridem z garancijo (nisem je imel v avtu ampak 250 km stran) nazaj k njim da bodo potem oni pisali pismo na cargarantie če mi bodo vrnili denar?
Se mi je to zdelo full čudno da niso niti rekli če ni centralnega registra da bi poklicali v firmo in tako na hitro rešili ne pa da plačujem in na kmoncu sploh upam da mi bodo denar vrnili. Popravljala se je elekronika ki jo garancija zajema.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Škoda, da nisi tega imel med servisno knjigo oz. nisi prosil koga da bi ti poslal garancijo preko faksa, emaila.

Pooblaščeni servis pa mora najprej poslati zadeve na cargarantie, da dobi odobritev, šele potem popravljajo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam tut serviser ki to nudi bi me moral opozoriti in kaj vprašat, če sem rekel, da imam garancijo. Sem pa tut klical njihov servisni center, ki mi je poslal avtovleko in organiziral nadomestno vozilo, ki je bilo dostavljeno na servis. o kaki odobritvi jaz nisem vedel, ker pač zavarovalnih pogojev nisem prebral. Bom jutri na car garantie poklical in probal rešit nastalo situacijo.
So kake možnosti?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zrihto sem dobo denar nazaj na račun nakazan. Moral sem jim pa poslat račun od servisa, da ga pregledajo.