BURNiT PyroBurn Lambda

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.376
247
63
Zanima me ali ima kdo kotel na polena BURNiT PyroBurn Lambda klik
Zadeva je bolgarska in se kar ponuja na bolhi. klik
Je vredno svojega denarja ali naj kolega gleda kaj drugega? Ogleduje pa si tole zadevo klik thx
Piroliza.jpg

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Kaj zdaj gleda? Pirolizo ali komplet s klasičnim kotlom ali kaj tretjega?
Jaz osebno bi raje gledal kaj preverjenega. Na PSS dosti pohvalijo Centrometalove kotle, maš pa tudi uporabnike, ki so si vgradili "preveliko" klasično peč in zalogovnik in špila ko singerca.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Preveč keša za neko kopijo. Ne vem če je treba tisočaka dodat za brandname top peči: ETA (Buderus), Froling, KWB...

To se kupuje za 20 let.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.735
6.737
113
pri taščici
Brand je duplo zraven. Recimo da je konkurenca burnitu se centrometal ki ima baje lep predstavitveni salon v mixiju.
Poznam drugega prodajalca z bolhe za nurnit, njegov znanec se ukvarja z lastno lambda krmiljenjem. Na Pss je kar nekaj debate o tem. Kako pa dela sama peč pa ne vem, ker je še nisem videl v delovanju.
Sem pa mnenja da če že kupujes preko šlo uvoznika po Slo ceni, potem pričakujem nek support po nakupu v primeru težav (sploh v primeru uradne pooblascene montaze). Tako pa zna marsikateri prodajalec pozabiti na kupca takoj ko mu ta vtipka pin kodo v pos terminal. Pač reče da dela vse ok in se ti hebi. Po eni strani bi tukaj dimnikarji naredili red. Dokler peč ne doseže tovarniških podatkov (vsaj glede emisij) pač kupec lahko drži del varščine. Pa da potem vidimo prodajanje megle po navitih cenah.

Poznam kar nekaj kurilnici z uplinjevalnih kotli, kjer se jim iz dimnika vali vse prej kot eko dim.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kaj cela kotlovnica? Buderuska je bila 5k€, je pa to več kot sem zgoraj napisal se pravi cca. 1700€ več.

Krmiljenja je pa veliko že gor in bi bilo zanimivo primerjat. Zdaj dobiš cloud dostop, cena pa ni nič višja.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.376
247
63
Kolega se zanima za uplinjevalni kotel in kombinacija, ki je na bolhi na ključ mu ustreza. Res pa ni nobenih mnenj o tej peči.Osebno sem mu predlgajal naj vzame centrometal a ima majhno kurišče.