Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali lahko kdo priporoči kakšno zares glasno in nadležno budilko, ki bi bila zmožna zbudit tudi najbolj kroničnega zaspanca, katerega spanec je kot globoka koma? Takšno, ki se ne da kar tako odgnat...da res zvoni, če je treba tudi pol ure skupaj...
Tole ima pa moja draga, ki je zjutraj totalna koma. Pri tej uri moraš samo paziti, da je zjutraj ne zabrišeš skozi zaprto okno, sploh če ti uide pod posteljo. No imaš pa vsaj jutranjo rekreacijo ko letaš za njo.
Kup navadno radio budilko in jo daj v sosednji prostor. To je mene zbujal. Naj bo še tako glasno okol mene, če ma tipko za utišat, sem to naredil v spanju.
Kakšen stil budilke kupiti, če imaš probleme z vstajanjem, so ti nakazali že drugi. Sam uporabljam dve budilki, ki sta na različnih koncih sobe. Drugače imaš pa na netu ogromno različnih, zanimivih budilk.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.