Budilka na radiu HIT

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Evo, po dolgem času delam spet oslarije (popravljam pike in vejice v enem prostem spisu) in zato iz nule poslušam Budilko na radiu HIT.

BOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGG!!!

cry12bpy.gif

Neko prisiljeno zaigrano hahljanje nekim kao "štosom", ki to itak nikoli niso bili.

Haaaalooooooooo!

A se nikoli ne poslušate, kako zelo ste dolgočasni?

Nej dajo nazaj Zlobca (ki jo je podurhal ob 2h domov).
cry12bpy.gif

Saj res da k njemu kličejo osamljene ženske duše, ampak dečko je vsaj inteligentno duhovit pri obračanju onih osebnih izpovedi.

Ker tole je samo za ustrelit.

(razmišljam še bi preklopila na jutranjo telovadbo na SLO 1 - ker bo verjetno nekajkrat bolj zabavna).

PS: Očitno je, da vam je ušel glavni idejni (vlečni) konj. Saj to smo itak že vseskozi vedeli.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Meni Pikec ne paše ravno v Budilko. Je bil Racman v navezi z Pečom in Špelo bolj pristno doživetje. Še posebej mi ni všeč, kako hoče Pikec stalno Peču dominirat in bit pameten. Prav čuti se, kako Pikec 'igra', Pečo mu pa pač mora slediti.
Škoda.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Čisto preprosto, izpeli so se, sedaj pa forsirajo...sicer jim pa lahko pomagaš s kako idejo. Jaz sem nekaj časa malo pisal za njih zgodbice in so jih objavili...

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Kaj pa vem, moram rečt, da bolj prepotentne osebe, kot je Racman še nisem spoznal... Zaradi njega sem tudi nehal poslušati Hit...

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.286
812
113
Hitova budilka je res ena najbolj nadležnih zadev, kar jih lahko poslušaš zjutraj. Vsaj mene niti malo ne nasmejijo ali karkoli, edino slabe volje sem ko slišim tisto prisiljeno smejanje in bedne fore na vse zgodej. Val 202 je zakon, ARS pa takoj za njim. tud radio Salamon ni slabo.

lp

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Zadnjič sem v avtu poslušal radio Evropa, sem se tako nasmejal, jutranji voditelj od 06:00 naprej, je zelo duhovit, uporablja tudi izraze kot so: "najebali ste...."...

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Res je hud, sem se pa prav čudil, koliko mu pustijo, kletvice ne manjkajo, pripombe čez državo so pa tako duhovite, da se že zjutraj precej nasmejim....