BT slusalka

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
A obstaja kaksna BT slusalka, da bi si jo vgradil v čelado?

Ker mi gre na zivce da je treba vsakic vn vlečt telefon...čelada je pa Arai Chaer .
Pač neki da daš notr in da se samodejno javi, torej rabi notri imeti le zvočnik pa mikrofon.

Klasične slušalke si nebi upal imeti gor.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Nevem mogoče kaka mini slušalka Motorola H9 ali Canyon CNR-BTH1. Canyonovo sem sicer imal in preizkusil v čeladi(Schuberth) vendar me je motilo( tišči). Mogoče bi bilo bolje da vzameš neko bt slušalko jo razstaviš, potegneš oz podaljšaš mikrofon do sprednjega dela, gumb za sprejem pa nekam na stran kjer je možno da vklopiš oz sprejemeš klic....
O tem sem sicer ža sam razmišljal, a si moram vzeti čas ter voljo...Original možnost pri meni je od Schuberth- Bluesonic pride 300€ kar me pa niti malo ne zanima...

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
100% sem prepričan, da sem nekje na netu (mislim da celo na Slo site-u) zasledil BT slušalko, ki univerzalno paše na praktično vsako čelado (vem, ker sem celo downloadal PDF s prospektom), samo ne me vprašat kje. Ampak če sem jaz videl bo verjetno tudi kdo lahko posredoval link. Cena za kos po spominu je bila pa tam okoli 150€.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
slušalko lahko razstavim,ampak potem nebom nic slisal.

Saj se ne mislim pogovarjati med vožnjo,ampak vseeno tudi če bom ustavil in ugasnil motor, prek same slusalke nebom slisal dovolj ker bo prevec oddaljena od usesa.

No upam da se najde kdo s kaksno pametno rešitev,ki pa seveda naj ne stane ravno 300€ , kaksnih 50-100€ bi pa že dal za to.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
To delam zdej,ampak je treba vedno zapeljati k robu, sneti rokavice, dobiti telefon iz žepa, etc...tačas se klic običajno že 5x prekine vmes.