Britje (po obrazu) na mm dolžine?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Upam, da spada tole v ta oddelek foruma.

S čim se brijete, tisti ki se, na mm ali dva dolžine dlak po obrazu? Zadnje čase prakticiram takšno dolžine in mi je dosti bolj všeč, kot pa britje na "nulo", ker se kožo ne draži toliko. Je pa problem, da za britje uporabim prirezovalnik od brivnika, ki pa ni preveč prijazen... verjetno obstaja kaj bolj primernega, podobno kot je za prirezovanje las? Ali se to uporablja iste brivnike?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Pomoje boš najlažje, če kupiš brivnik za lase... tisti imajo neko minimalno dolžino (brez nastavka pač), pa pomoje ne more biti hudega koži. Obstajajo pa tudi manjši brivniki za prirezovanje, ki mi delujejo bolj nežni, probal pa nisem...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ja..sem razmišljal o brivnikih za lase, ki imajo pač mm nastavek. Ampak...najbolj me skrbi predel vrata, kjer ravno ni rako ravna koža.

Bomo vidli, kaj še bo kdo rekel, ki prakticira tole..ziher je na forumu kak "jan plestenjak"
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
uporabljam oboje, narobe obrnjen brivnik in mašinco za po glavi.
z obojem gre, je pa mašinca res bolj prijazna do kože. aja pa na mašinci ne rabiš nastavka, sej ne brije čist na nulo, no lahko pa daš kak nastavek, če hočeš malce daljše.
tut po vratu gre, morda zato vzameš kako ožjo varjanto, itak pa moreš po vratu pri bilo kakšni obliki britja mal "popravljat".

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Z mojo masinco se "na nulo" brez nastavka skoraj ne bi mogu brit, ker se kovina in nozi (tja kjer pride nastavek) blazno segrejejo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
E to je zgleda točno to kar iščem!

- nastavitev "neobrita brada"

Pa še bof jih ima. Mater sem les, bof.si ima celo oddelek "Oblikovalniki brade", a se sploh nisem spomnil, da bi šel prej pogledat online.

Hvala.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Z mojo masinco se "na nulo" brez nastavka skoraj ne bi mogu brit, ker se kovina in nozi (tja kjer pride nastavek) blazno segrejejo.

mal jo podmaž;) jst sem zraven dobil eno flaškico olja.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja..sem razmišljal o brivnikih za lase, ki imajo pač mm nastavek. Ampak...najbolj me skrbi predel vrata, kjer ravno ni rako ravna koža.

Bomo vidli, kaj še bo kdo rekel, ki prakticira tole..ziher je na forumu kak "jan plestenjak"
wink-1.gif

Brivnik za lase se čist ql obnese, sem glih zadnč testiral... tud po vratu ni problema.