Brezžična miška z napajanjem

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Da ne bom vsake miške posebej gledal na internetu, bi rad hitro pomoč. Ali kdo pozna kakšno brezžično miško, ki ima ali dock station, ali kabel, s katerim po uporabi polniš miško. Pa da ni draga.

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.741
53
48
Ne obstaja. Ni draga + to kar si napisal ne gre skupaj
smile-1.gif
)

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Ne vem zakaj ste tok na polnjenje navalili. Logitech M705 naj bi delovala 3 leta!!! z 2x AA baterijama, ostali modeli novejši vsaj po pol leta (te ki niso polnilne). Moja VX Nano drži z 2x AAA baterijama cca. 6 mesecev pa je ne izklapljam z on/off gumbom ob neuporabi. Pa še preden baterije crknejo mi cca. 14 dni prej sveti rdeča dioda na miški in software me opozarja da je potrebna zamenjava. Polnilna MX Performance npr. mi je pa zoprna, ker jo v službi moram priklapljati na cca. 10 dni na kabel. Je pa ok ker takrat lahko vsaj delaš z njo, če je pa v dockingu pa nimaš kaj. Prej sem imel MX Revolution, super miš samo če sem jo pozabil dat za vikend na dock sem v ponedeljek moral drugo miš priklopit da se je Revolutionka vsaj napolnila za kake pol ure.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest mam mx, pa jo uporabljam cel dan, pa sm jo zdele filal 2x v 3-4 mesecih, pa jo tud ne ugašam.... mx1100r.

Hazler: hja, če bi vedeli kaj je drago zate, bi bilo dost lažje kej svetovat.

Nazadnje urejeno:

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
Jaz mam doma Logitech MX1000 (sicer že dokaj stara miška), super zadeva. Čeprav je že stara, jo brez problema uporabljam 2-3 tedne, napolni pa se v dveh urah (ima polnilno postajo zraven). Ali je možno dandanes kje kupiti novo Logitech MX1000 (kakšne stare zaloge)?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
mx1000 sem tudi jaz lani iskal ko nor. nikjer je ni več.
uporabljam jo pa že odkar je bila predstavljena. še danes deluje super.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
ah
Jaz sem mel isto težavo. No sedaj imam pa navadno brezžično miško. Baterije grem kupit u Hofer ker jih je precej za malo denarja, res niso nek pojem kvalitete ampak sedja sem z enim paketom zdržal z več kot leto in še bo trajal. ko gre baterija h koncu začne svetit rdeča lučka in zamenja baterije in v minuti dveh gremo dalje.