Skoraj vse kupujem preko neta. Ampak ne pa čisto vse. In ni enako, preko neta vedno dobiš račun na email.Mislim, kok ene panike glede stvari, ki bi že davno morala bit. In zdej se folk buni kaj bo z garancijo . Ma ne me smejat, to je nam, ki kupujemo prej neta že od časov, ko je blo to tabu povsem normalno.
A po novem ga pa ne boš, al v čem je problem?Skoraj vse kupujem preko neta. Ampak ne pa čisto vse. In ni enako, preko neta vedno dobiš račun na email.
Saj ti razumeš, da govorimo o fizičnih računih pri fizičnih nakupih?A po novem ga pa ne boš, al v čem je problem?
Če hočeš račun ti ga prodajalec mora dat.Saj ti razumeš, da govorimo o fizičnih računih pri fizičnih nakupih?
se mi zdi da bo zadostovalo "pa račun prosim"Točno tole je meni hodilo po glavi. Doslej ti je v gostilni lepo dal račun ... sedaj pa - če ne boš ravno zatežil - ne boš vedel, kaj so ti preveč zaračunali oziroma koliko stane.
Razumem. Še vedno mi ni jasno v čem je problem.Saj ti razumeš, da govorimo o fizičnih računih pri fizičnih nakupih?
Hm, kako pa preveriš, da ti niso česa zaračunali preveč/premalo, brez računa? Sem zelo malo zunaj, še nimam izkušenj
Pozabiš lahko tudi plačat davke ali pa kakšna je omejitev na cesti ... se zgodi ... končno lahko pozabiš tudi katera od žensk je tvoja žena...Opravilno nesposoben ja... človek lahko tudi pozabi, pa zato še ni opravilno nesposoben.
nima veze, boš že v praksi videl kdaj je najlažje za obe strani postopka.Kdaj izraziš željo po izstavitvi računa, med ali po zaključku blagajniškega postopka?