Brainbox Challenge

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Mislim, da ne bo narobe, če sem naslednje uvrstil na področje prostega časa in družine. Ker gre za igranje iger prek spleta, kar se uradno dela v prostem času (
wink-1.gif

BBC je ustvaril spletno stran z igrami Brainbox Challenge, ki stimulirajo vaše razmišljanje in možgane. Med igrami so takšne, ki trenirajo vaše prostorsko zaznavanje, spomin, matematične sposobnosti, sposobnost izražanja (seveda v angleščini), sposobnosti zaznavanja vzorcev itd. Igre so na voljo v razičnih težavnostnih stopnjah, izberete pa lahko tudi med naključnimi igrami za ogrevanje, preden se lotite pravih možganskih orehov. Tako je, s temi spletnimi igricami ne boste izgubljali dragocenega časa, temveč urili svoje umske sposobnosti.

http://www.bbc.co.uk/brainboxchallenge/[/COLOR]

P.S.: In če boste že dosegli kakšen posebno dober rezultat, pa ga nalepite semkaj.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Evo vam, sem si vzel čas za eno igro.
cool-1.gif
Fajn za učenje besed, ker se tolikrat ponovijo, da si jih moraš zapomniti. Potem moraš pa le angl.-angl. slovar vzeti in se še malo poglobiti ...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Na šesti stopnji so me zjebal
frown-1.gif

260416-igricabbc_spheres.JPG

Priponke

• 260416-igricabbc_spheres.JPG
    260416-igricabbc_spheres.JPG
    35,1 KB · Ogledi: 233

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Heh, če ti čisto odkrito povem - jaz sem do osmega nivoja še prišel normalno, pri devetem sem si pa moral začeti pomagati z zapiski ...
grims-1.gif
Imam občutek, da bi tam imela probleme tudi večina native angležov, ker so časi enostavno prekratki in besede kar kompleksne (oz. tudi redko slišane).

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Js sm pa bolj vizualn tip.
wink-1.gif

AwrEGFnWqXnOze0Q.v.gif

Pa še pari ampak ta je bla bolj na izy v primerjavi z liki.

bibRjYxdczuFTfJn.v.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Hm, če mene vprašaš, sploh ne. V bistvu sem prišel še prav (relativno) hitro do konca, ker je potrebna ena sama rešitev za prehod na naslednji nivo (če se ne motim, je tako na vseh nivojih). Je pa res, da sem včasih uporabil malce intuicije ...
smile-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Pol pa kapo dol.
zmaga.gif
Js sm bil pa kr mal zmeden med vsemi temi simboli. Js sm pršu do 7 stopnje brez da bi si zapisoval.

Nazadnje urejeno:

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
ksz
Na Shaping up mi še ni uspelo priti do konca
frown-1.gif

262109-igricabbc_liki.JPG