Božična darila 2008

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Še dober mesec nas loči od postavljanja smrekice in obdarovanja svojih najbližjih. Spet je čas, da bomo začeli hoditi v trgovine in razmišljati, kaj kupiti. No seveda, kakor za koga... Zagotovo se bodo našli tudi takšni, ki že vedo kaj bodo kupili. Sam spadam med tiste, ki ne vedo kaj kupiti...

Zato, ideje na plan...
smile-1.gif

P.S. Vsako leto sem pred novim dejstvom - ne vem kaj kupiti
rolleyes-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Jaz osebno ne kupujem velikih daril - niti ne maram, da kdo meni kupuje neka velika darila.
Za božič domačim + mojemu dragemu kupim kakšno stvar, ki vem, da bi jo radi imeli (ker pač ljudi poznam in čez leto opazujem, kaj si želijo. Mama recimo dobi letos album za eur kovance, moj dragi dobi copate za badminton,...).

Ostali pa dobijo od mene kakšno bomboniero:
GUYLIAN
17414.jpg

AFFAELLO
19410.jpg

FERRERO ROCHER
18214.jpg

MERCI
18301.jpg

BAJADERA
22713.JPG

+ vsakemu kakšno pomarančo zraven, ali kako suho sadje:
34031.jpg
33360.jpg

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
1001 dar je dobra trgovina za darila. Mam vse sorte tistih šekastih smetišnic
grin1.gif

Lepe stvari mi majo, verjetno bom tudi letos tam kupla kaj, za otroke pa tak otroška trgovina in čao, pa preko interneta tudi.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Tukaj sem dobil najugodnejšo varianto.
Imajo tudi nekje za 3€, ampak če sem dobro razumel so tisti namenjeni za barvanje; da jih poslikaš.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
V košarico sem dal. Potem pa plačaj, in izbral dostavo za Slovenijo. Pa mi je prišelo še 93,45 € za poštnino v Slovenijo.
frown-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Jaz še nism naročil; oz ne vem če bom ker sem dobil neka druga darila.
Sam pol pa zavajajo!!!
Nobene opcije?

Sicer pa piši in vprašaj.

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
Se vam zdi sploh v redu dajat za darilo (pustmo zdej božič ob strani) alkohol, pa naj bo to liker, buteljka, šnops, pivo iz tuje države ...?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ne vem na koga zdaj to leti.
Jaz osebno tega kot darilo nebi podaril.
Verjetno pa takrat, ko bi obiskal državo in bi neko stvar od tam prinesel.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se strinjam s teboj.. tudi meni ni vsec absolutno nic od tam..

Sicer sem mnenja, da ce ze nekaj das od sebe, daj nekaj uporabnega, ne pa en sodr, ki ga prejemnik pogleda, pa fookne v kot za vse vecne cajte.. raje 1 cokolado pa pomaranco.. bo ziher vec efekta, kakor en kozolcek, vazico z integrirano rozico, glinen obesek ipd spam..

Sicer ja pa pri nas doma tako urejeno.. ce kdo slucajno kaj potrebuje/isce/si ful zeli se mu skupaj z ostalimi clani kupi, ce pa nobeden nic ne potrebuje, se podari pa kaksen cuker, pa je zadeva resena, nekaj na silo kupovat je bedarija.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz tudi ne. Ne podarjam pa nekega cenenega junka in nekih stvari, ki jih tudi sama ne bi želela met. V glavnem, v nekem darilnem butiku ne bi kupovala, sploh kako novo trgovino mamo pri nas. Svašta, adijo scena, prometa pa je skoz.
Če nimam nekega budgeta naredim pa kako finto pa spečem kako res vrhunsko pecivo in nadevam v škatlo za pecivo- to gre mogoče k kakemu familijarnemu kosilu.
Otrokom najraje podarjamo družabne igre LASER PLUS.

Nazadnje urejeno:

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
KSZ

Če koga zanima, sem našel v Merkurju oziroma v Tisoč in en dar zanimivo darilo, in sicer čokoladni fondue.
Meni se zdi zanimivo darilo, sploh pa cena, ki ni pretirana. V Merkurju je nekaj čez 5€, v Tisoč in en dar (malenkost bolj fancy) pa 15€. Seveda je mišljeno le za 2 osebi...

Sem pa na srečo letos že kupil vsa darila, tako da mi še ostane le zavijanje
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: