Boni

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
771
-9
16
ali lahko za razliko manjše kupnine do vrednosti bona zahtevam vračilo denarja oz. dobropis?
(na podlagi česa?)

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Pomojem ne. Tule že pride pod vprašaj odvajanje davkov, ker bi si direktorji lepo nakazovali keš v obliki bonov in potem hodili praznit blagajne. Saj ti piše na bonu samem, sicer si preberi pogoje firme, ki je bon izdala.

lp

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Valda da ne, kdo pa ti še danes vrača denar?
Ste pa eni študentje res židovskega porekla? Koliko bonov pa si pokupila, da te skrbi tista razlika pri menjavi..
Očitno nas je malo takih, ki ob nakupu bonov pustijo nekaj bakra prodajalki bonov, da o venomer istem odgovoru natakarice v restavraciji "Ja samo pijačo pa boste morali doplačat." niti ne govorimo. Tisti € ki bom dal za gosti sok pa me že ne bo spravil v recesijo.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Kak pa veš da se gre za študentske bone?

Upss... prepozen :p

Nazadnje urejeno:

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Prej sem biu v šolkem kotičku pa sem mislil da sem tam tudi ostal. Pardon.
Sicer pa glede bonov velja isto. Noben ti ne izplačeval razliko v obliki denarja. Kvečjemu jim boš pustil tisto razliko.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Odvisno za kake bone gre. Če je darilni bon (kupljen) je odvisno od poitike trgovine, včasih ja, včasih ne. Če je bon s strani trgovine podarjen, zagotovo ne vračajo drobiža
grin1.gif
V glavnem, treba je met malo sreče z dobro voljo prodajalcev...

Pri študentskih bonih je tako, da do neke vsote vračajo, ampak je zanemarljivo majhna (nekaj 10 centov se mi zdi
crazy1.gif