Bolnica in majhni otroci!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.577
1.870
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Tamalček je bil v dihalni stiski, z rešilcem so ga odpeljal na infekcijsko, dva dni kisika in domov. Super, če ne bi tam fasal še norovirusa in po enem dnevu doma je bila pot nazaj v bolnico žal neizbežna....
frown-1.gif

Ok, se zgodi, ni panike, ampak prava sramota tam je hrana. Mogoče še razumem, da za starše, ki so ob otroku, ni hrana na nivoju hotela A kategorije
smile-1.gif

Povejte, kako naj ne bom razpi.čkan!
jezen.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.317
7.080
113
pri taščici
Čakaj da bo dobil 10x tedensko rdeč radič 6x za kosilo in 4 za večerjo). že prej ga nisem oboževal, ko sem bil v bolnici ga videti ne morem.
Začimbe, sol, poper, čebulo, česen... pa itak kuharce v domači kuhinji ponucajo (nekaj letne izkušnje z njihovo hrano, ne poznam sestre ki bi se z usti dotaknila bolniščnične hrane) .

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A misliš, da bo napisal, da otrok itak še ni nič vplačal v proračunsko blagajno, zdaj pa si je celo drznil zboleti? Pa še fotr komunajzar.

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
jst ki delam v bolnici bom napisal tako.čakajte kaj nas šele čaka.vse od otrok do 90 letnikov
uf-1.gif

očitno smo si to zaslužili,kot je razbrati iz javnih objav tako levih kot desnih

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Mi smo oz smo bili kr redni gostje. Tista hrana, v novomeški zdej govorim, je res slaba. Mi smo juhice in podobne stvari s sabo nosili. Pa to hrano jedo tudi zaposleni in se niti ne pretožujejo. Poleg tega je kr drago v menzi.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Ko je bila žena v porodnišnici, sem šel na pripadajoče kosilo (Postojna). Zelo okusno.
Ko je bila lani na nevrološki in potem v kliničnem, katastrofa. Ravno so še kuhinjo prenavljali, tako da so jim hrano dostavljali od zunaj. Postano, prekuhano...

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Bolnice se bojim ko hudič križa ravno zaradi hrane. Ali se da naročit dostavo od zunaj?

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Mi smo bili letos 2X na infekcijski v MB in morem reči, da hrana sploh ni bila slaba, porcije pa precej velike.

tony

Guru
23. jul 2007
9.791
1.570
113
Nasvet: napiši mail na: http://www4.kclj.si/index.php?m=19&s=0
Tale mail berejo normalni ljudje, in morda se bi tako nekoč kaj res spremenilo...
tongue-1.gif

Tole je mene doletelo kot eno leto starega froca pred slabimi 30imi leti, sem upal, da je danes kaj bolj človeško, pa vidim, da ni...
tongue-1.gif

Takrat sem fasal pljučnico, pristal v stari pediatrični na Vrazovem trgu, kjer niso imeli prostora in so me dali med otroke, ki so imeli drisko...
grims-1.gif

Starši so se takrat usrali sto na uro, in so se mogli v tistih časih skregati na smrt (dobesdno so me hoteli ukrasti iz postelje
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
A misliš, da bo napisal, da otrok itak še ni nič vplačal v proračunsko blagajno, zdaj pa si je celo drznil zboleti? Pa še fotr komunajzar.

Saj tudi on ni tako samostojen, kakor se obnaša...

ON:3 leta nazaj sem bil presenečen nad okusno hrano v Brežicah na otroškem oddelku.
cheer.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik shift pravi:
jst ki delam v bolnici bom napisal tako.čakajte kaj nas šele čaka.vse od otrok do 90 letnikov
uf-1.gif

očitno smo si to zaslužili,kot je razbrati iz javnih objav tako levih kot desnih
467716-post_slo.gif
res, danes si niti zamislit nismo zmožni, kakšna beda nas še čaka v prihodnosti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.317
7.080
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Bolnice se bojim ko hudič križa ravno zaradi hrane. Ali se da naročit dostavo od zunaj?
ni problema.... so pogosto dostavljalci po oddelkih. Osebje bolj ali manj od njih je, govorim za travmo kc pred leti

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Citat:
Uporabnik ozze pravi:

ko boš resno bolan,ti itak ne bo do hrane ali pa boš priklopljen na infuzijo,tako da je strah odveč

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
V Brežicah dela soseda in tudi kdaj kaj pojambra. Drugače pa mislim, da je bolj prijazna do strank kot v NM.
Tudi jaz mam pozitivne izkušnja v Brežicah.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz sem zadnje čase slišal precej kritik na novomeško bolnišnico. Pa ne na hrano, ampak se pritožujejo nad njihovo strokovnostjo.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Mi smo bili letos 2X na infekcijski v MB in morem reči, da hrana sploh ni bila slaba, porcije pa precej velike.
X2
Sm bil precej presenecen nad hrano, k so mi vsi jamBrali kolk je bolnišnična hrana slaba. Glede na to, kak tu jambrate, bi si upal trdit, da imajo v mb bolnici redne dnevne kulinarične presežke bolnišnične prehrane
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.644
1.152
113
Titograd
Vsaj koliko mi sodelavci pravijo, ki so delali v LJ, MS, SG, CE, je v MB ena najboljših bolnišničnih menz. Osebno lahko samo z ptujem primerjam, pa nima ptuj za burek. Se je pa stanje zelo popravilo v zadnjem času.

Je pa seveda odvisno tudi od diete
smile-1.gif
verjamem da novopečeni sladkorni bolnik jambra, ko iz domače preslane, premastne in preobilne hrane pride na njemu primerno bolnišnično dieto.....